2821
2789
عنوان

سگ ساس داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 48 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه عزیزم چه عفونتی؟من ۱۵ ساله سگ دارم هیچکدوم هیچی نشدیم. بعدم عزیزم اخه مگه عفونت سگ بیچاره منتقل ...

من هم همه عمرم سگ داشتم.کلی هم سگ وگربه امداد کردم و سالمم. 

هر کاری تو دنیا با درصدای مختلف احتمال مخاطرات داره حتی سفر

مهمتر  اینکه  لازم نیست همه سگ و گربه داشته باشن. ترا خدا فقط از سر تفنن حیوون خونگی نگیرید خیلی صبوری و علاقه و رسیدگی میخواد. این طفلیا گناه دارن تو ایران خیلی جا به جا میشن. 

تا حالا ساس دیدی خونت؟ 

نه ندیدم. عزیزم اگه نگهداری درست بکنی و شستشو و اسپری هایی مخصوص از دامپزشکی بگیری مال همین چیزاست بزنی به بدنش هرموقع میری بیرون این چیزا هم پیدا نمیشه. شما احتمالا اونموقع ک گرفتینش گفتین از بندر احتمالا مدت زیادی بیرون بوده بخاطر همین بهش زده

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقلِ مُرده:)
ساس سگ جکار کنیم؟

جای آلوده بوده سگ من که تا به حال درگیر نشده. باید ببریش دامپزشک. احتمالا محلول یا شامپویی تجویز کنه برای شستشو و درمانش

اما اگه خیلی بهم ریختی و اضطراب داری برش گردون یا به یه فرد مطمئن و قابل اعتماد واگذارش کن. سگ خیلی حوصله و صبوری میخواد عزیزم

راه حلش شامپو مخصوص حشرات از دامپزشک بگیر بزن. اصلا شستینش؟

بله اتفاقا تا شستیم باد سشوار گرفتیم دیدم روو فرش دوتا حشره داره راه میره صبحم داخل پدش دوتا حشره مرده بود

بله اتفاقا تا شستیم باد سشوار گرفتیم دیدم روو فرش دوتا حشره داره راه میره صبحم داخل پدش دوتا حشره مر ...

عزیزم حتما شامپو مخصوص بگیر بزن میمیرن. بخاطر اینکه مدت زیادی بیرون بوده اینجوری. خونتم اسپری بزن اگه چیزی هست میمیرن دیگه. 

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقلِ مُرده:)