2777
2789
عنوان

درکتونو ببرید بالاتوروخدا!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 22 پست

یعنی هر چی خواست دروغ بگه و با دروغاش اعصاب همه رو به هم بریزه کسی هم چیزی نگه. به نظر من باید دروغگو درک خودشو ببره بالا و مردم رو اسکول و خر فرض نکنه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
وا.یعنی کسی چون حال روحیش بده میتونه بیاد اینجا حال بقیه رو هم بد کنه.بقیه هم باید درکش کنن؟نه عزیزم ...

میتونستید ب جای اظهار نظر تاپیکش رو گزارش بزنید اگه ناراحتتون کرده چرا دیگه حرفایی رو بهش زدن ک آدم شرمش میاد ب دشمنشم بگه

الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بحث درک کردن نیست 

نباید اجازه بدیم هرکسی با تخیلات خودش 

بیاد با احساسات مردم بازی کنه و استرس و ناراحتی رو به بقیه تحمیل کنه، این خودش حق الناسه ...میدونی چی میشه اگه حتی یه نفر با اون دروغی که یکی نوشته همون شب از ناراحتی نتونه بخوابه !

ترویج دروغ اصلا کار خوبی نیست 

متاسفانه اعصاب و حوصله همه مثل هم نیست

کسیکه تاپیک درد و دل باز میکنه اگه با جو سایت آشنا باشه 

کار به نفرین و تهمت و چه میدونم عقده ی پربازدید نمیکشه!

من خودم چندسال کاربر خاموش بودم

و این اولین کاربریم هست

یادم نمیاد چه تاپیکی بود که بخاطر اون تصمیم به عضویت گرفتم

چند وقت پیش چند کاربر، پشت سر هم ، درباره خود.کشی تاپیک ‌گذاشتند

خب اینطور تاپیکمها و صلوات نثار روح چه لطفی داره؟؟ نمیگم فاتحه ندیم

نه منظورم اینه که واقعا نی نی سایت مثل گذشته نیست

سر یکیشون انقدر گریه کردم امروز باز کردم

دیدم بچه ها میگن مشکوکه

از خودم تعجب میکنم که چرا درگیر میشم!

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
عزیزم بحث درک کردن نیست  نباید اجازه بدیم هرکسی با تخیلات خودش  بیاد با احساسات مردم باز ...

بله حرف شما رو قبول دارم اما اگه یه نفر به عنوان مثال سنش پایین بود مثلا و این کار اشتباه رو کرد ب نظر شما با توهین بهش اون رفتارشو اصلاح میکنه؟

متاسفانه اعصاب و حوصله همه مثل هم نیست کسیکه تاپیک درد و دل باز میکنه اگه با جو سایت آشنا باشه  ...

درک میکنم ناراحتی شما را

من دقیقا مشابه شمام

خیلی  از اوقات ب شدت ناراحت شدم برا بعضیاشون

بحث من اینه ک اگه راست بود ک ناراحتیش ب جا

ولی اگه طرف داره دروغ میگه من درکی از زندگی گذشته و چیزی ک بهش گذشته و ب اینجا رسوندش ندارم ک بخوام بگم تو دروغگویی و بدترین چیزا رو ب این خاطر بهش بگم،اون حتی اگه دروغم بخواد بگه با توهین درست میشه؟

خب گزارش بزنید ب محض اطلاع از دروغ بودن