2777
2789
اره الان کلی بازیگراشو دعا میکنم

خب نگاه نکن عزیزم مگه تلویزیونتون فقط یک شبکه داره؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سریال یوسف پیامبر هم گفتن پخش نمیشه کاش بازیگرای جومونگ هم یه کاری بکنن اینا خوششون نیاد

عزیزم شما مجبورید نگاه کنید که میگید کاش پخش نکنن؟ با وجود شبکه های مختلف و اینترنت و گوشی؟

پخش نکردن فیلم یوسف پیامبر و مختارنامه ربطی به بازیگراش نداره 

خیلی ساله که دیگه پخش فیلما رو به خاطر بازیگرا فقط نمیکنن مگر در موارد استثنایی 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اره الان کلی بازیگراشو دعا میکنم

شما رو اشتباه ریپلای کردم🌹

اقا به مختارچیزی نگی عشق منه..یعنی الحق که نقششش برازنده خود فریبرز عرب نیاست  

واقعا فیلم خوبیه..البته من 3.4سال دارم نگاه میکنم وواقعا دوسش دارم  واقعا اموزندس

واینکه دیشب ساعت 12 دیدم شبکه 1داره سینماییش رو پخش میکنه البته سینمایی تویه قسمت نیست چون نمیشه خلاصش کرد.امااانگار فشردش کردن.امشب بگو طرف نمیدونم ده.یازده 12 شبکه یک رو بگیرن پخش میکنه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

اقا به مختارچیزی نگی عشق منه..یعنی الحق که نقششش برازنده خود فریبرز عرب نیاست     واقعا ف ...

مرسی گلم

کاش یوسف پیامبرو بزارن لااقل😂

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!