tootesefid مدیر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 935 عنوان یادگیری زبان | مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 28 پست سلام دوستان من بخاطر مقطع دکترا(وزارت بهداشت) باید زبان بخونم و دو سال هم وقت دارم بنا به تجربه اتون کدوم کلاس بهتر هست ؟میشه لطفا راهنمایی کنید؟ 1402/05/02 | 20:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tootesefid مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 935 نه عزیزم اتفاقا خیلی کار میکنن هم گرامر هم مکالمه جدا؟من همینجا هر چی سرچ کردم گفتن اینطور نیست حتی مربیای کانون هم خودشون همینو گفته بودن 🤷🏻♀️
tootesefid مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 935 بله عزیزم عالیه مخصوصاً روی مکالمه خیلی کار میکنن برای وزارت بهداشت بعضی مدرکها معتبرتره یعنی تافل و … یعنی کمک میکنه ؟
tootesefid مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 935 منم دارم مدرک تافلمو میگیرم فشرده هم میرم شما وزارت بهداشت هستید یا علوم؟
zahy_hs عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 159 جدا؟من همینجا هر چی سرچ کردم گفتن اینطور نیست حتی مربیای کانون هم خودشون همینو گفته بودن 🤷🏻 ... نمیدونم اما نسبت به موسسه های دیگه خیلی بازخورد بهتری داشته می شود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟ 🥹🖤️
tootesefid مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 935 نمیدونم اما نسبت به موسسه های دیگه خیلی بازخورد بهتری داشته نزدیک منزل ما هم اموزشگاه سفیر هست هم ری الس دیگه نمیدونم کدوم بهتره موندم
tootesefid مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 935 منم سفیر میرم عالیه به نظر شما من تو این دوسال راه میفتم چون درسای ازشد هم سخته هم بخاطر پایان نامه و…زمانبر بخاطر زبان خیلی استرس دارم🫠🥹
cactusi_ عضویت: 1400/11/16 تعداد پست: 2268 به نظر شما من تو این دوسال راه میفتم چون درسای ازشد هم سخته هم بخاطر پایان نامه و…زمانبر بخاطر زبان ... آره بابا آنقدر تمرین و تکرار داریم کلمه ها تو ذهنمون مونده سرگرم خودت عاشقِ احوالِ خودت باش!🌱✨
tootesefid مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 935 آره بابا آنقدر تمرین و تکرار داریم کلمه ها تو ذهنمون مونده پناه بر خدا تازه میخوام برم ثبت نام شما چند سال هست که میرید کلاس؟
cactusi_ عضویت: 1400/11/16 تعداد پست: 2268 پناه بر خدا تازه میخوام برم ثبت نام شما چند سال هست که میرید کلاس؟ از فروردین سرگرم خودت عاشقِ احوالِ خودت باش!🌱✨
tootesefid مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 935 از فروردین بعنی ترم دوم یا سوم هستید درسته ؟اونوقت مکالمه اتون راه افتاده یعنی از سفیر راضی هستید؟
cactusi_ عضویت: 1400/11/16 تعداد پست: 2268 بعنی ترم دوم یا سوم هستید درسته ؟اونوقت مکالمه اتون راه افتاده یعنی از سفیر راضی هستید؟ نه من ۱۰۶ رد کردم رسیدم ۲۰۱ به من نگو ترم دوم😒😒😒آره خدایی هم قشنگ متوجه میشم چی میگه هم میتونم صحبت کنم نسبت ب ترم خودم هر راحت معنی میکنم کلمه ها کتابو سرگرم خودت عاشقِ احوالِ خودت باش!🌱✨
tootesefid مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 935 نه من ۱۰۶ رد کردم رسیدم ۲۰۱ به من نگو ترم دوم😒😒😒 آره خدایی هم قشنگ متوجه میشم چی میگه هم میتونم ... آخه گفتین فروردین رفتم میشه 4 ماه فکر کردم تازه رفتید موفق باشید شما هم برای گرفتن تافل برنامه ای دارید وزارت بهداشتی ؟
cactusi_ عضویت: 1400/11/16 تعداد پست: 2268 آخه گفتین فروردین رفتم میشه 4 ماه فکر کردم تازه رفتید موفق باشید شما هم برای گرفتن تافل برنامه ای دا ... من قبل کرونا رفتم آنلاین شد ادامه ندادم الان دارم فشرده میرم تو یه ماه دو ترم میخونم انشالله بخونم برم کنکور زبان مترجمی سرگرم خودت عاشقِ احوالِ خودت باش!🌱✨
tootesefid مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 935 من قبل کرونا رفتم آنلاین شد ادامه ندادم الان دارم فشرده میرم تو یه ماه دو ترم میخونم انشالله بخونم ب ... انشالله موفق باشید من برای گرفتن مدرک برای مقطع دکترا در نظرم هست اصلا زبانم خوب نیست🥹