2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 24 پست
متاسفانه تو همچین مملکتی زندگی میکنم که نوع زایمان آدمم دخالت میکنن

اونا به فکر سلامتی ما نیستن فکر اینن که جمعیت رو زیاد کنن چون با سز نهایتا بشه سه چهار تا آورد ولی با طبیعی تا بینهایت میشه زایید

فکرکنم زیر میزی باید بدی تاپیک اخرمو جواب میدی

زیرمیزی ک قبلنم بود،الان خود بیمارستانای خصوصی قبول نمیکنن وگرنه دکترا مشکلی ندارن،پولشو میگیره عمل میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اونا به فکر سلامتی ما نیستن فکر اینن که جمعیت رو زیاد کنن چون با سز نهایتا بشه سه چهار تا آورد ولی ب ...

دقیقا،،،ولی فک میکنن تو این دوره زمونه با این ممنوعیتا چندچندتا میخوان بیارن

اره منم قرار بود همینکارو کنم،با دکترمم صحبت کردم،اوکی داده بود،ولی الان شرایط اینطوری شده،چه استرسی ...

دکترم الکی تو پرونده نوشت بچه دفع مکونیوم داشته ..بیمارستان کلا در جریان نبود

اونا به فکر سلامتی ما نیستن فکر اینن که جمعیت رو زیاد کنن چون با سز نهایتا بشه سه چهار تا آورد ولی ب ...

۳ ۴ تا بچه خودش کمه مگه؟

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
از نظر اونا کمه دیگه ندیدی خانواده های مذهبی تو اینستا ۷،۸ تا بچه دارن

اخه واسه مادر جونی میمونه چه گناهی کرده مادر من خودم یدونه اوردم بدنم از کم خونی دیگه شبیه مرده ها شدم نینی تو بارداری و شیر دهی هر چی بدنم اهن پروتیین کلسیم هر چی داشت گرفته 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

با دکترت صحبت کن سزارین اجباری بنویسه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
اخه واسه مادر جونی میمونه چه گناهی کرده مادر من خودم یدونه اوردم بدنم از کم خونی دیگه شبیه مرده ها ش ...

گفتم که اونا به فکر مانیستن به فکر خودشونن منم یع دونه دارم کلا استخونام درد میکنه کمرم داغونه..