2777
2789

چه روزایی بود پر از حس ای قشنگ عجیب هیجان انگیز احساس خوشبختی میکردم احساس میکردم کافیم یه نفر تو دنیا منو بهترین میبینه منو میخواد ... 

حیف که عشق اسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها ... 

دقیقا از زمانی که مادر شوهرمو دیدم همه احساسم ارزوم دنیام خورد شد 

دیگه ادمای قبل نشدیم دیگه هیچی مثل قبل نشد 

👍😔

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت نگیر نباید بد رفتاری مادر همسرت رو به پای همسرت بنویسی هنوزم همون آدمای قدیم هستید با مسئولیت بیشتر خیلیا این شانس رو ندارن که دوران جوونی رو عاشقانه با همسرشون سپری کنن قدر بدون

واقعااا😐 یعنی مادرشوهراا دراین حد قدرت تخریب دارند🤔😕

موضوع مادرشوهر نیست بعضی ادما وقتی میان تو زندگیت ازش یه خرابه میسازن خودتم نمیدونی چطوری فقط نگاه میکنی میبینی همه چیز نابود شده بخاطر یه ادم سمی

مگ مادر شوهرت تو زندگیتون دخالت داره ؟ خب چرا تو باید بخاطر حرف کسی زندگی رو ب کام خودت و عشقت تلخ کنی؟ اصلا چرا تو باید به مادر شوهرت کمک کنی ک ب هدفش برسه ؟

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
سخت نگیر نباید بد رفتاری مادر همسرت رو به پای همسرت بنویسی هنوزم همون آدمای قدیم هستید با مسئولیت بی ...

نه ادما عوض میشن مام عوض شدیم هنوزم همو دوستداریم ولی اون چیزی اون زمان داشتیم یه چیز رویایی بود معجزه بود تو زندگیمون

نه ادما عوض میشن مام عوض شدیم هنوزم همو دوستداریم ولی اون چیزی اون زمان داشتیم یه چیز رویایی بود معج ...

ما هم قبل ازدواج چند سال دوست بودیم خیلی سخت بهم رسیدیم چند وقت پیش عکسای قدیمیمون رو میدیدم و گریه میکردم چون دلم تنگ شده ولی لذت میبرم از اینکه کنار هم رشد کردیم شخصیتمون رو شکل دادیم ما هم شلیه بیست سالگیمون نیستیم ولی همو دوست داریم انقدر همو بلدیم که با نگاه حرف همو میفهمیم اسن عشق کم پیش میاد اگر برای شماهم پیش اومده قدرش رو بدون یه شبایی بزنید بیرون انگار قدیمه و برید جاهایی که خاطره دارید عشق احتیاج به مواظبت داره

مگ مادر شوهرت تو زندگیتون دخالت داره ؟ خب چرا تو باید بخاطر حرف کسی زندگی رو ب کام خودت و عشقت تلخ ک ...

من دلیلی که پای شوهرم موندم همین بود که نخواستم اون به هدفش برسه ازدواج کردیم با همه مختلفتا و ... 

مادرشوهر من اولین باری که اومد کلا اعتماد به نفس و شخصیت و همه چیز منو داغون کرد تو برخورد اول با کسی که مادر عشقته کافی بود تا من همیشه بهش احساس بدی داشته باشم نمیخوام بگم من خوبم اونا بد ، تو این دنیا مثل واکنش های شیمیای ترکیب یه سری ادما عالی و بی نظیر ترکیب بعضی هام کشنده و مخرب من با شوهرم عالیم با مادرشوهرم مخرب البته اون رو من تاثیر داره من رو اون تاثیر ندارم

من دلیلی که پای شوهرم موندم همین بود که نخواستم اون به هدفش برسه ازدواج کردیم با همه مختلفتا و ...&n ...

خونه تون دوره ؟ خب دیر ب دیر برو اونجا عزیزم 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد