2777
2789
هیچی همینحوریه ..حامله هم هس

شوهرش کاری نکرده باهم خوبن ایخدااا حامله هم هست طفلی بحق حسین اگه واقعا پشیمون خدا شوهرش به رحم بیاره خیلی وضعیت سختیه 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا شوهرش باهاش لج و بدخلق شده میگه میخواد زن دوم بگیره. 

یه حسی بهم میگه مرده دوسش داره وفقط میخواد تنبیهش کنه بچه ها خواهش میکنم تو این شبا دعاش کنید هر چند گناهکار اما پشیمون 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

یه حسی بهم میگه مرده دوسش داره وفقط میخواد تنبیهش کنه بچه ها خواهش میکنم تو این شبا دعاش کنید هر چند ...

منم اتفاقا تو آخرین تاپیکش همینو بهش گفتم. 

گفتم هر چی بهونه میگیره تو خونسرد باش تا خشمش خالی بشه. 

منم اتفاقا تو آخرین تاپیکش همینو بهش گفتم.  گفتم هر چی بهونه میگیره تو خونسرد باش تا خشمش خالی ...

ب نظرم باید برن مشاور تا درست یشه مردا ی جوری برخورد میکنن انگار خودشون کلری نمیکنن

عزیزم مشکل شما چیه همع جا این و میزاری

عزیژم بزرگه مشکلم

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
خدا کمکت کنه حدسم ب ی چیزایی میره ناراحت نباش خدا بزرگتر ازاین حرفاس

توروخدااا از ته دل دعام کن توروخدا خواهرانه

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
چشم عزیزم حتما از خدا میخوام ابروتو دست بنده هاش نده 

الهی آمین خدا ازت راضی باشه

عزیرم مشکلت حل شده ؟؟؟

نه بخدا دو هفته دیگ دادگاه دارم 

توروخدا دعا کنید ختم بخیر بشه 

توروخدا دعا کنید خدا آبرومو حفظ کنه توروخدا دعا کنید زندگیم حفظ بشع