2789
عنوان

کمکم میکنید؟🥺🥺🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 21 پست
پس همون خدماتی رو که میری حقوق شو نگیر به جاش آموزش ببین کمکم از بند و ابرو شروع کن و برو تا جایی که ...

درست میگن ایشون 

الان توی محیط آرایشگاه هستی زرنگ باش باهاشون رفیق شو کار یاد بگیر بعدا همین سالن میتونی درصدی باهاشون کار کنی

درست میگن ایشون  الان توی محیط آرایشگاه هستی زرنگ باش باهاشون رفیق شو کار یاد بگیر بعدا همین س ...

انقد ناامیدم:(

با خودم میگم دیگه دیر شده

حتی اگه کاری هم یاد بگیرم که محاله بتونم موفق نمیشم

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

انقد ناامیدم:( با خودم میگم دیگه دیر شده حتی اگه کاری هم یاد بگیرم که محاله بتونم موفق نمیشم

هیچچچچ وقت واسه یادگیری دیر نیس 

اصلا نمیخوام شعار بدم چون خودمم گاهی تو یه موقعیتی بودم که همه درها به روم بسته بود اما ناامید نشدم ادامه دادم 

سنی نداری که عزیزم تازه ۱۹سالته به این فکر کن که همین آرایشگری یاد بگیری و ادامه بدی موفق میشی 

حتی همون ادمین فتوشاپ که گفتم درسته حقوقش کمه اما دستت توی جیب خودته 

خیاطی هم یاد بگیری میتونی توی خونه سفارش بگیری و کار کنی 

انقد ناامیدم:( با خودم میگم دیگه دیر شده حتی اگه کاری هم یاد بگیرم که محاله بتونم موفق نمیشم

۱۹ سالته دختر ۵۹ سالت که نیست ناامیدی چیه...خیلیا بعد ۳۰ سال و طلاق و داشتن بچه از صفر شروع کردن تو که دیگه سنی نداری

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

یکی از دوستای خودم چند باز کنکور داد موفق نشد 

بعد از اون افسرده و ناراحت 

بعد یه سال خودشو جمع و جور کرد رفت خیاطی یاد گرف 

الان حقوقش از من خیلییی بیشتره 

کلی کار با پولش میکنه کلی تفریح لباس و....

امیدوار باش 🥰