ن منم بچه ها رو خیلی دوست دارم باهاشون هم بازی میکنم ولی دیگه اینجور وسایل که وسیله بازی نیست فردا بیاد قیچی برداره چاقو برداره بازی کنه دیگه چون بچس لابد سوزن هم بهش بده تیغ یادت نره چون بچس نباید گریه کنه
حالا خداییش خلال دندون چه ارزشی داشت که دل بچه رو شکوندی😐
من اون دفعه یه بسته خریدم 12 تومن...
حالا خوبه تلویزیون نشکوند یا گوشیو...😐
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اسی میتونست خلال دندونا رو بگیره و چوب کبریت براش بیاره. آخه چه بازی از این بی دردسر تر که بچه بشینه ...
والا کسی مسیول سرگرم کردن بچه مردم نیست خواهره باید قرار نیس بچه زندگی پدرو مادرش رو نابود کنه .. والا ماهم بچمون میبریم خونه پدرو مادرمون چشم ازش برنمیداریم خودمون سرگرمش میکنیم
خلال دندون که خوبه حتی اگه شکر اورد ریخت تو خونه تو دست نزن جمع نکن یا مادرت جمع میکنه یا خواهرت...
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊