2777
2789
عنوان

دعوا با بچه خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم، فعلا که مامانم از همه بیشتر ناراحت شد... اس دادم وسایل بازیشو بیاره باهاش بازی کنم جواب ند ...

ول کن پی شو نگیر بزار هم بچه ادب بشه هم خواهرت بدونه باید بچشو جمع کنه  .. دعوا جای خود مهربونی جای خود

نمیدونم اینجا که اکثرا میگن اشتباه کردی

ن منم بچه ها رو خیلی دوست دارم باهاشون هم بازی میکنم ولی دیگه اینجور وسایل که وسیله بازی نیست فردا بیاد قیچی برداره چاقو برداره بازی کنه دیگه چون بچس لابد سوزن هم بهش بده تیغ یادت نره چون بچس نباید گریه کنه 

ن منم بچه ها رو خیلی دوست دارم باهاشون هم بازی میکنم ولی دیگه اینجور وسایل که وسیله بازی نیست فردا ب ...

دقیقا قیچی هم دوبار برداشته باهاش کارتون پاره کرده ، خراب شده یبار بردیم تیزش کردن باز الان خرابه

حالا خداییش خلال دندون چه ارزشی داشت که دل بچه رو شکوندی😐 

من اون دفعه یه بسته خریدم 12 تومن... 

حالا خوبه تلویزیون نشکوند یا گوشیو...😐

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اسی میتونست خلال دندونا رو بگیره و چوب کبریت براش بیاره. آخه چه بازی از این بی دردسر تر که بچه بشینه ...

والا کسی  مسیول سرگرم کردن بچه مردم نیست خواهره  باید قرار نیس بچه زندگی پدرو مادرش رو نابود کنه  .. والا ماهم بچمون میبریم خونه پدرو مادرمون چشم ازش برنمیداریم  خودمون سرگرمش میکنیم 

عصبانی شدم

بیخیال بابا 

اینجور مواقع حتی اگه خرابکاری بزرگتری کرد 

بگو به من چه مگه من قراره خسارتشو بدم؟! 

خلال دندون که خوبه حتی اگه شکر اورد ریخت تو خونه تو دست نزن جمع نکن یا مادرت جمع میکنه یا خواهرت.‌‌..

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
والا کسی  مسیول سرگرم کردن بچه مردم نیست خواهره  باید قرار نیس بچه زندگی پدرو مادرش ...

هوووف، سر همین چیزا میخواستم ازدواج کنم راحت بشم، اما ترسیدم از چاه بیوفتم تو چاه عمیق تر