سیبزمینی۷۶ مدیر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 594 عنوان رابطه..... | مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 32 پست خوب فکر کردین منم کاربر جدیدم واومدم تایپکای انحرافی بذارم آرررررررهنخیر من ی کاربر قدیمیم ک ب دلیل شناسایی دوباره عضو شدم 😈😈😈😈😈 من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ 1402/05/02 | 10:20 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیبزمینی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 594 وای سری قبل بچه ها نمیزاشتن ۵صفحه رفت تاپیکم نی نی یار یادش رفته😂 من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
سیبزمینی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 594 الان عجله دارم😭😭 تند تند تگ کن😂 من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
کینگ_سیب_زمینی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 4870 بهت باید احترام بذارم تو پادشاهی😂😂😂 بله بله دقیقا برای همین هم هست که دیر جوابتو دادم ای فرزندم 😇😇😇😂😂😂😂😂😂😂