2777
2789
عنوان

چطوری به شوهرم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20431 بازدید | 113 پست

تقصیر خودته که اینقدر سریع تغییر کردی وقتی میدونی برآمدگی های بدنت زیاده چرا لباس جذب میپوشی 

شوهرت چه سریع قبول کرد حالا اگه شوهر من بود می‌گفت اونا شاید خواستن خودشونو بندازن تو چاه تو هم باید پشت سرشون بری

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها چرا اینجورین شما🤔🤔

عزیزم خب چرا باید عین بقیه باشی و لباس بد بپوشی همیشه خودت باش الان هم به همسرت چیزی نگو چون شر میشه و عیب از کار شما بوده و باعث میشه همسرت بهت حساس بشه و همیشه زیر نظرش باشی فقط دیگه لباس مناسب بپوش 

دقیییقااا یه رقیب عشقیم داشتن که همش خودشو مینداخت وسط یا دختره یا در اکثر مواقع پسره خیییلی پولدار ...

من عاشق رمانایی بودم که پسره به خاطریه اشتباه دختره روول میکردیعنی اینقدربراشون زارمیزدم🤣🤣🤣

اولا چقدر جوگیری یک جلسه پوشیده جلسه بعد ...

دوما به همسر گفتن نداره تو خیابون و همه جا این همه هیز هست میگی؟

خودت میگی اندامم فلانه خب معلومه جلب توجه میکنی دیگه و میبینن دیگه جز این توقع داری؟!

اگر میخوای مشکل حل شه شر نشه لباس درست حسابی بپوش به اونم محل نده همین

من عاشق رمانایی بودم که پسره به خاطریه اشتباه دختره روول میکردیعنی اینقدربراشون زارمیزدم🤣🤣🤣

واییییی مننممم گریههههه میکردماااا کلیم به پسره فحش میدادم لعنتی چه دورانی بود🤣🤣

با دیدن اونا

من اگه جای شما بودم با همون پوشش قبلی میرفتم مگه عزت نفس نداری با دیدن اونا همرنگ اونا شدی الانم اگه میخوای باز بپوشیم لااقل گشاد و بلند بپوش زیر خط باسن اندامت پیدا نباشه

کمتر مردی هست بتونه نگاهشو نگه داره 

اسمشم ارشام تهرانی راده...سه تا شرکت بزرگم‌داره... بعدشم میرن خونه روش خیمه‌میزنه با دنیای دخترونگیش ...

وای خدا خفت نکنه...یعنی اشکم دراومد...معلومه ته رمانا رو درآوردی...سلطان رمان کی بودی تو

کاربر قدیمی هستم
من تو غربتم  دوستای شوهرم دور همی دارن خانوادگی  اهل مشروب هستن نه خودم دوست دارم برم نه ...

ما هم با همکارای همسرم دور همی میگیریم ولی اونا هم مثل خودمون اهل این چیزای حرام نیستن 

وای خدا خفت نکنه...یعنی اشکم دراومد...معلومه ته رمانا رو درآوردی...سلطان رمان کی بودی تو

قربونت🤣🤣 اره انقدر دیوونه بودم روزی یکی دوتا رمان میخوندم...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟