2777
2789
عنوان

دکتر محرمه ؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 28 پست
اتفاقا میگن اگه کمکی بکنید که طرف نمیره و به چیزیش بشه به شرط فقط کمک ثوابم کردی دستتم درد نکنه

هعی خواهر هعی بد بلایی سرمون آورد 

به برادرام تهمت دزدی زد 

هرگزم نتونست ثابت کنه ولی مامور امد تو منزلمون دستبند زدن به دستاش بردنش  

من همیشه گوشیمو فشار میدم😑😂  چه موقع ازمایش چه حالا کارای درمانی دیگه

برای اولین بار بوددندون میکشیدم با یه دستم دست دکترو‌گرفته بودم یه دستم هم اون خانمه که وسایلو براش میاره گرفته بود چشمامم بسته بودم 😂😂😂😂 مثل بچه ها 😑😑😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی خواهر هعی بد بلایی سرمون آورد  به برادرام تهمت دزدی زد  هرگزم نتونست ثابت کنه ولی ما ...

عه خدا زلیلش کنه پس

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

ممنون عزیزم لطف داری ❤️😍عکس پروفایل واسه گل های بابونه ی استان گیلان

خیلی بابونه ها رو دوست دارم 

از کلاس زبان برمیگشتم تو پارک کاشته بودن یه دونه میکندم برای مامانم میومدم تو خونه میگفتم تخدیم با عشخ 

میگفت به دخترم چه کرده گل کنده نون خریده 

بوس بغل عشق و صفا بود و دیگه نیست منو بردی به اون روزا

😢😥خودش هیچوقت حلالیت نخواست 

نه دو سه بار اقدام کرد پولدار بود پولدارا به قرآن پدرمونو در آورد چه حالی بودیم 

دیگه همیشه درو میکوبید 

داد میزد اذیت میکرد ( ماهم بی آزار نبودیم ) بعدکرونا شد و شوهرخواهرم فوت کرد اینا جابجا شدن ومامانم فوت کرد و نشد معذرت بخواد سه بار حکم برائت دادن 

از هرکس باهاش آشنا بوده شکایت کرده 

از قصد اذیتمون کرد چون داداش کوچیکم بهش گفته بود گربه تون خیلی اذیت میکنه به منو مامان گفت اینو میندازم جایی که عرب نی انداخت 

ولی آخ خدا روز محشر به فریادش برسه 

نه دو سه بار اقدام کرد پولدار بود پولدارا به قرآن پدرمونو در آورد چه حالی بودیم  دیگه همیشه در ...

اینجور آدمها رو خدا زده 

خیلی سخته اینجور آدمها به تورت بخورن وحشی و دریده و هار 

خداروشکر شرش کنده شد 

خدا بیامرزه مادر و شوهر خواهرتون رو 💚