2777
2789
عنوان

عازم مشهدم

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 67 پست

التماس دعا سلام منو به آقا برسون بگو مریض مد نظرمو شفا بده

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ظهور اقا امام زمانمون و

اگه میشه تو حرم از اقا بخوای سهیلاوبه محمدعلی برسونه واسطه بشه ایشون ضامن اهو شد ضامن منم بشه که خدا معجزه کنه برام

شفای لیلا با همه مریضای دیگه

حاجت روابشی انشالله

اللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج

دخترم زینب هشت سالشه آرزوشه بره مشهد دعا کن امام رضا ما رو هم بطلبه   

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
بهاره جان الان حرمم و دعاتون کردم

قربانت انشاالله خودتم حاجت رواشی 🙏زیارت قبول دوست عزیز 😘😘😘😘

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
عزیزم الان حرمم و دعا کردم ب زودی بیاین

انشالله آقای امام رضا جانم بطلب 💞

یه دنیا ممنونم 😭❤️❤️❤️❤️

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

سلام سحر جونم خوبی امامرضا رو بجان یکی یه دونه پسرش قسم میدم شفای کاملتو بده و برگردی 

سحر منم دعا کن سمیرام منتظرم دعا کن بزودیه زووود برگرده بهم بی قرارم  

دعا کن تا همین فردا پسفردا همه چی درست شه  

شبی چند رزرو کردی؟؟ 

گلم قیمتاش واسه روزای مختلف متفاوته ولی من واسه دوشب رزرو کردم شد ۵۰۰ و خورده ای

الان دوباره تمدیدش کردم ک یه شب دیگه بمونم واسه این یه شب شد ۵۰۰ ووخورده ای

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
سلام اگه رفتی امام رضا رو به جان جوادش قسم بده برادرم مهدی رو شفا عنایت کنن تا از بیماری سرطان نجات ...

الهی هم برادرت و هم منو از سرطان نجات بده💚چشم

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤