2777
2789
عنوان

تولدم مبارک

110 بازدید | 16 پست

دوم مرداد سال هزار و چهارصدو دو

۲۷ سال از زندگیم با همه خوبیا و بدی هاش گذشت

تولد امسالم یه تو دلی همراهم دارم و تنها آرزوم اینه که تولد سال آینده نی نیم سالم و سلامت بغلم باشه❤️🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تاپیکاتو خوندم همشو...  حتما الان خیلی خوشحالی که به حاجتت رسیدی:))) من از امام حسین حاجت نگ ...

قربونت برم عزیزم صبر داشته باش مطمئن باش حاجتتو میگیری 

اگرم نگرفتی مطمئن باش خیر و صلاحی در کار بوده منم این روزای کنکور و گذروندم کلی استرس و گریه  الان فکر میکنم به اون روزا میگم کاش بهترین روزای عمرمو با استرس نمیگذروندم .و برگردم عقب احتمالا اصلا دانشگاه نرم .چون واقعا تحصیل ارزشی تو این مملکت نداره .

تو تلاشتو کردی حالا بسپارش به خدا شد شد نشد ولش کن .خدا بزرگه 😉

قربونت برم عزیزم صبر داشته باش مطمئن باش حاجتتو میگیری  اگرم نگرفتی مطمئن باش خیر و صلاحی در ک ...

ینی نمیدونی چقدر با ذوق تاپیکاتو میخوندم:) من خودم درس خوندن رو دوست دارم و اگه خدا بخواد و بشه؛ دندون پزشکی رو‌اولویتم میزنم ولی من از این ناراحتم که مجبورم دانشگاه سطح پایین برم که حقم نیست... فقط باید معجزه شه:))))) الهی به حق این روزا؛. نی نی ت سالم باشه و سالم بیاد بعلت🥲💚🤍

ینی نمیدونی چقدر با ذوق تاپیکاتو میخوندم:) من خودم درس خوندن رو دوست دارم و اگه خدا بخواد و بشه؛ دند ...

قربونت عزیزم . ایشالا هر جا ک هستی بهترین باشی .انشالله بیای تاپیک موفق شدنتو بزنی بیام ذوق کنیم برات😍❤️