2777
2789
عنوان

전정국 ...... سون

| مشاهده متن کامل بحث + 4349 بازدید | 1310 پست
سطح دغدغتو قربون 🥲🤣 دورت بگردم اصن 😌🤣

دور من چی😭😭😭😭😭😭

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن والا  ن والاااااااا  مرده بود؟ دوسم ندالیییییی😭😭

اوهوم ..

حالم بد بود خیلی بد ولی تظاهر میکردم عالی ام 🙂🤣

مث چن وقت پیش تو شده بودم 👌🏻

گوه نخوووور 

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
آره کثافت خ بلده یادته ی چی گف هی می‌پرسیدم ازتون تو نگفتییییی😭🤣🤣🔫 من فرداش ۳ ظهر فهمیدم چی بود ...

وایی جرر چجوری میگفتمم 🤣🤣🤣🤣

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

اوهوم .. حالم بد بود خیلی بد ولی تظاهر میکردم عالی ام 🙂🤣 مث چن وقت پیش تو شده بودم 👌🏻 گوه نخو ...

من نفهمیدم🥲

ببخشید🥲

...

...

......

......

....

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
سطح دغدغتو قربون 🥲🤣 دورت بگردم اصن 😌🤣

گاو توی قلبم دارین جفتک میندازین باهمدیگه دغدغه من شمایین شک نکنین اصن😌😌 

نگرذیییی عهههه

🤣🤣🤣 جررر خررر اصن نمیتونم را بیام هم پات 

ب خدا در عمرم سینگل زاده شدم و سینگل ب جلو میرم این کلمات چیست در مخم😭

خداوندا یاری بنما مخ کوک یا جمنم بزنیم😭🤣

اوهوم .. حالم بد بود خیلی بد ولی تظاهر میکردم عالی ام 🙂🤣 مث چن وقت پیش تو شده بودم 👌🏻 گوه نخو ...

گاووو 😒 تیظاهیررر میکردم خوبممم 

گوه خوردییی 

من که فمیدم😒😒😒😒

وایی جرر چجوری میگفتمم 🤣🤣🤣🤣

هی استیکر خنده میزاشتی ۲ تا تونم🤣

خ مبادی آداب بود خداوکیلی من پاستوریزه تر ازش ندیده بودم بدش میومد🤣ول کثافت میدونس من خجالتیم🤣🤣🤣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز