2777
2789
عنوان

전정국 ...... سون

| مشاهده متن کامل بحث + 4349 بازدید | 1310 پست
اوووف پیشرفت کردییی قبلنا نهایتش میرفتیم فشم 😌  مخ زنی پیشرفته میشههه کبودییااک پیشرفته مبشهه

یاااااا هانیسا کجایی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

جرم میده🤣🤣

ن بخدا من مظلومممممم🥲🥲🥲🥲

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
اوووف پیشرفت کردییی قبلنا نهایتش میرفتیم فشم 😌  مخ زنی پیشرفته میشههه کبودییااک پیشرفته مبشهه

در حوزه کبودی ن😭

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

🤚🏻 نااح حسودی نکن چون بیشتر وقتم بارا توعه 🥺

نوموخامممممم🥲

ب شوعرتم حسودی میکنم 

اصن ب گوشیتم حسودی میکنم 

چن سالشه ابجیت خدا حفظش کنه😁💚

یاااااا هانیسا کجایی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 جرم میده🤣🤣 ن بخدا من مظلومممممم🥲🥲🥲🥲

🤣🤣🤣 مشکل اینجاس همه چی تقصیر من میوفتههه وقتی بیاد🥺🤣🤣 

ارههععع مظلوممم کبود

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

🤣🤣🤣 مشکل اینجاس همه چی تقصیر من میوفتههه وقتی بیاد🥺🤣🤣  ارههععع مظلوممم کبود

قرار نیس بفهمه😭

باشه ولی منظورم خجالت بود🤣🤣🤣

گاوووووو😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نوموخامممممم🥲 ب شوعرتم حسودی میکنم  اصن ب گوشیتم حسودی میکنم  چن سالشه ابجیت خدا حفظش ...

لنتییی انقد شیرینن نباششش🥺 

تو توی قلبببمیییی قلبممم 

چارسالشههه هم سنین🥺😌

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

رهااااا باورم نمیشه ولی دوباره احساساتم برگشته 😐💔

والا من ک ندیدم داری واسه کی هرج میکنی بی فانوس؟😭

@roseitaaa   رها داره خیانت میکنه😭😭 

لنتییی انقد شیرینن نباششش🥺  تو توی قلبببمیییی قلبممم  چارسالشههه هم سنین🥺😌

ای خوداااااا🥲🥲🥲🥲🥲

رها الان میخوام تورووووو

رها مامان🥲🥲🥲

والا من ک ندیدم داری واسه کی هرج میکنی بی فانوس؟😭 @roseitaaa     رها داره خیانت میک ...

دارم به چیپس محبت میکنم و بهش عشق می ورزم 😐🤣

منو ببخشششش 😭🤣

هیشکی تو نمیشهههه

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز