2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم امیدوارم حالت خوب بشه اصلا به کسی و چیزی فکر نکن. یه پیشنهاد بدم؟

دارم ب یکی از رفیقام فک میکنم ک مث سگ دوسش دارم ولی اون ذرع ای بمن فک نمیکنه ذروه ای بهم فک نمیکنه.نمیدونم دوسم داره یا نداره.احتمالا دوسم ندارع.تنها رفیقی بود ک خیلی تودلم جا باز کرد..هیج رفیق‌دیگه ای ندارم.بی نهاییییت‌تنهام.بینهایت.جان؟ پیش نهاددبدی خوشحال میشم:).نابودم اینروزا نابود

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
دارم ب یکی از رفیقام فک میکنم ک مث سگ دوسش دارم ولی اون ذرع ای بمن فک نمیکنه ذروه ای بهم فک نمیکنه.ن ...

راستشو بخوای منم هیچ دوستی بجز خدا و مادرم ندارم قبلا چند بار از دوست ضربه خوردم برام دیگه مهم نیست الان استدلالم اینکه به کسی زیاد نزدیک نشم وابسته نشم و با هرکس هرطور که لیاقتشه رفتار کنم منم آدمم دیگران حق ندارن منو نادیده بگیرن

راستشو بخوای منم هیچ دوستی بجز خدا و مادرم ندارم قبلا چند بار از دوست ضربه خوردم برام دیگه مهم نیست ...

چقد استدلالت قشنگه گلنازجان:)

خستم بخدا.همه همسنای من کلییی دوستورفیق دارن کلی بیرون میرنوخوش میگذرونن‌همو استوری وتگ میکنن.بیسچهاری باهم درحال چت کردنن.برا خودشون اکیپ دارن.حالا من اکیپم نمیخوام.فقط یدونه دوست میخوام.خسنم بخدا.تو خسته نمبشی از تنهایی؟

چقد استدلالت قشنگه گلنازجان:) خستم بخدا.همه همسنای من کلییی دوستورفیق دارن کلی بیرون میرنوخوش میگذر ...

قربونت نه اتفاقا همیشه میگم تنهایی خیلی بهتر از رفیقا و اکیپاییه که بهت آسیب میزنن ناراحتت میکنن. سعی کن بهترین دوستت خودت باشی یا خدا کسی که هیچوقت روتو زمین نمی‌ندازه و همیشه دستتو میگیره

قربونت نه اتفاقا همیشه میگم تنهایی خیلی بهتر از رفیقا و اکیپاییه که بهت آسیب میزنن ناراحتت میکنن. سع ...

ولی اونا هیچوفت اسیب نمی بینن از دوستاشون.همش باهمن عشق میکنن اینوراونور میرن.خیلی حسرتشونو میخورم..دعا کن مهر ک کلاسام شروع میشه ی رفیق گیرم بیاد لااقل باهاش موقع زنگ تفریخ برم بیرون حداقل.خستم بخدا.

ولی اونا هیچوفت اسیب نمی بینن از دوستاشون.همش باهمن عشق میکنن اینوراونور میرن.خیلی حسرتشونو میخورم.. ...

ایشالا که یه دوست واقعی پیدا میکنی اما اینو بدون تو از دلشون خبر نداری خیلی ناراحتیو مشکلات دارن چیزی که شاید بهت بدجوری آسیب بزنه خیلیاشونم تحقیر میشن . یه چیزی بگم مامان من دوتا دوست داشته اینا باهم دنیا اومدن باهم تو یه محل بزرگ شدم بیست چهارساعت پیش هم بودن اما بعدش چی شد همشون رفتن

چیشده؟:).از اوج بدبختیم حالت‌بد شدع؟

خودم دارم سخت ترین روزای زندگیمو میگذرونم😞💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
این حرفو نزن هنوز خیلی چیزا رو بدست نیاوردی هنوز خیلی چیزا منتظرتن❤️

وآسه هر چیزی که بخوایم بدست بیاریم باید شبانه روز جون بکنیم اونم معلوم نیست بشه یا نشه

چیه این زندگی 

خسته شدم از همه چیش

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 
2790
2778
2791
2779
2792