2777
2789
عنوان

هعی من چقع بدبختم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 49 پست

منم بودم بهم بر میخورد نخور قهر کن بگو یه جور رفتار میکنی انگار واسه خودم می‌خوام بچه تو هوس کرده بزار فردا که دنیا اومد عقده ای شد تحویلش بگیر 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

واقعا  پول نداره یا کلا اخلاقش اینه؟

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا بدبخت ب کدوم سازت برقصه 

گفت پول ندارم گفتی میخوام گفت باشه گفتی لب نمیزنم 

نظر خودت چیه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ولی اگه منم بودم ناراحت میشدم حق داری

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
منم بودم بهم بر میخورد نخور قهر کن بگو یه جور رفتار میکنی انگار واسه خودم می‌خوام بچه تو هوس کرده بز ...

🥺🤌

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️

اگه پول کبابو نداره اینده اون بچه قراره چی بشه؟ 

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

خب شاید واقعاً نداشته

آخه معمولاً حقوقا رو اول برج که نمیزنن 

من خودم باردارم به شدت هوس خیارشور دارم 

تو یخچال هم دوتا دبه خیارشور هست مامانم نمیزاره بخورم میگه فشار میگیری😒 

اصلاً دلم میخواد سه چهار کیلو خیارشور بزارن جلو انقدر بخورم تا بترکم

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
واقعا  پول نداره یا کلا اخلاقش اینه؟

ن امروز خیلی پول خرج کرد برا این بود 

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️
ن امروز خیلی پول خرج کرد برا این بود 

پس حق داری قهر کنی

بخور بابا خو گفته ندارم بعد دلش برات سوخته رفته بخره این یعنی دوست داره دیگه عزیزمممم😘😘😘

😂❤️

خب شاید واقعاً نداشته آخه معمولاً حقوقا رو اول برج که نمیزنن  من خودم باردارم به شدت هوس خیار ...

😂🥴منم ترشی دوس دارم بخورم تا بترکم