2777
2789
عنوان

تغییر اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 34 پست
قانونه دیگه

عجب

حالا اومدی یکی دور از جون شما پدرش فوت کرده بود تکلیف چیه؟

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عجب حالا اومدی یکی دور از جون شما پدرش فوت کرده بود تکلیف چیه؟

اگه پدر فوت کرده باشن مادر میتونه انجام بده عزیزم ولس بازم باید سوال کنید زیر ۱۸ سال حق انجام کار قانونی ندارد مگر به شرط حکم رشد

من تغییر دادم نیازی به امضای پدر و مادر هم نبود حتی میری دفتر پیشخوان دولت درخواست میدی 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
سلام، اسم شما رو بله عوض میکنن، سن 18 سال رو نمیدونم زنگ بزنید از ثبت احوال شهرتون بپرسید، و اینکه ر ...

ببخشید یه سوال محل دریافت سوپیشینه از کجا باید بگیریم؟

اختاپوس باش🙂 بداخلاق باش و به هیشکی وابسته نشو، بالاخره که یه دیوونه ای مثل باب اسفنجی پیدا میشه عاشقت میشه🖤
اسم انتخابی خودتونو قبول کردن؟

خیر گفتن فراوانی اسمی ک انتخاب کردی باید از اسم خودت ک میخوای تغییر بدی بیشتر باشه اگر کمتر باشه رد میکنن 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
اگه پدر فوت کرده باشن مادر میتونه انجام بده عزیزم ولس بازم باید سوال کنید زیر ۱۸ سال حق انجام کار قا ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡
خیر گفتن فراوانی اسمی ک انتخاب کردی باید از اسم خودت ک میخوای تغییر بدی بیشتر باشه اگر کمتر باشه رد ...

ای وای جدی من اسمی که میخوام بزارم فراوانی اش خیلی کمه ولی تو لیست اسامی مجاز ثبت احوال هست باید چیکار کنم؟

2790
2778
2791
2779
2792