2777
2789
عنوان

این فندق جانم کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 60 پست
فندق جانم میخوام اقدام کنم برای بچه دار شدن بچه اولم  دختره پسر میخوام میشه ؟؟

میشه خودت تاپیک بزنی ممنون❤️

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

اگه از کسی پول گرفتم رمالی کردم یا کف خونی خب بگن همینجا بگن با مدرک وگرنه حق توهین ندارن این خانومم ...

میدونم چی میگی قشنگم خودمم همیشه همینو میگم حس ششم نه فاله نه رمالی نه هیچی 

این خانومم بنده خدا تاپیک زدن شما رو بشناسن 

به دل نگیر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین من جنه الماوی برام درست گفت

عزیز لطفا اگه اسم یکی از کاربراس میشه تگش کنی پیداش نمیکنم 

خدایا ازت ممنونم که هستی ممنونم که هرجا کم آوردم حواست بهم بود ممنونم که بدیهایی رو که کردم با خوبی جواب دادی ممنونم که با گناه کردن دلت رو شکستم و تو گفتی عیب نداره و منو بخشیدی ممنونم که تنبیه ام نکردی نه خودت رو ازم دریغ کردی نه نعمت هات رو. خدایا خیلی دوست دارم میخوام به همه بگم که چقدر خوبی میخوام همه بدونن که چه خدای خوبی دارم دوست دارم خدا جون همیشه 
مطمئنی که اینجوری قضاوتم میکنی  تاحالا چند بار پول ازت گرفتم برای رمالی

ای وای قلبم از غیب پیداش شد😂😂

پس راسته که میگن حس ششمتون خیلی قویه متوجه شدین سریع خودتون رو رسوندین😅😅

بعدشم چرا حرف تو دهن بنده میزارین بنده کی گفتم شما حتما رمال هستین بنده صرفا تایپیک ها رو دیدم متوجه شدم گویا همه میخوان از شما آیندشون رو بدونن و یجورایی نوستراداموس میدونن شما رو گفتم احتمالا اینکاره هستین😆😆😆

بعدشم من کی گفتم شما برای کارهاتون از بقیه پول میگیرین🤔🙂

حالا هم بهتره هر چه زودتر برین خیلی ها منتظرتون هستند که سوال هاشون رو راجب آیندشون جواب بدین بد هستش منتظرشون بزارین🤣

کاملا باهاتون موافقم درست نگفتم🙏

بله عزیزم منم گفتم شما منظورتون حس ششم بوده   خوب فقط بیان نشده

امان از حسد و قلب پر از کینه و نفرت

الان با حس ششمتون هم این ها رو تشخیص دادین😂😂

بخدا بنده تا الان حتی اسم شما رو هم نشنیدم. این چیزی هم که گفتم صرفا به این خاطر بودش که یه عزیزی پرسیدن که برای چی شما اینقدر معروف شدین بین کاربران نی نی سایت من هم یک جست و جویی کردم دیدم هم میخوان آیندشون رو از شما بدونن و خب خیلی ببخشید خودم هم میدونم کلام درستی نیستش اما در اون لحظه تنها چیزی بود که برای کارتون به ذهنم رسید و نوشتم به خاطر همین هم ازتون کمال عذرخواهی رو دارم🫤

باید بدونین که افراد معروف همیشه از سمت همه افراد تحسین نمیشن بعضی ها هم پیدا میشن که با کارهاشون مخالفن و خب این به این معنا نیستش که شما به همشون پیام بدین که بلانست همه افراد حلالتون نمیکنم خدا لعنتون بکنه😐

بعدم اصلا حسادت و کینه به چی به کی خیلی ببخشید به شما؟ چرا چون حس ششمتون قویه خب بنده هم ورزش میکنم بدنم قویه خب که چی😒

الان با حس ششمتون هم این ها رو تشخیص دادین😂😂 بخدا بنده تا الان حتی اسم شما رو هم نشنیدم. این چیزی ...

ریپلای نکنید صحبتی با شما ندارم ممنون

استارتر عزیز شما هم این تاپیک رو قفل کنید بنده رو شناختید دیگه کافیه

چطوری تگ کنم ؟ بلد نیستم

پیداش کردم عزیز🙏

خدایا ازت ممنونم که هستی ممنونم که هرجا کم آوردم حواست بهم بود ممنونم که بدیهایی رو که کردم با خوبی جواب دادی ممنونم که با گناه کردن دلت رو شکستم و تو گفتی عیب نداره و منو بخشیدی ممنونم که تنبیه ام نکردی نه خودت رو ازم دریغ کردی نه نعمت هات رو. خدایا خیلی دوست دارم میخوام به همه بگم که چقدر خوبی میخوام همه بدونن که چه خدای خوبی دارم دوست دارم خدا جون همیشه 
ریپلای نکنید صحبتی با شما ندارم ممنون استارتر عزیز شما هم این تاپیک رو قفل کنید بنده رو شناختید دیگ ...

قفل نمیشه سایت خرابه

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

اسکل تو ک ۲ساعت وقت مارو گرفتی و تاپیک ترکوندی کلا ۱۷ سالته😂بچه مدرسه ای ک تویی

@نی_نی_یار_شب  

ایشون از صبح دارن یکسره به من توهین میکنن الانم اومدن تاپیک خودم دنبال دعوان مثل اینکه ، رسیدگی کنید

@نی_نی_یار_شب     ایشون از صبح دارن یکسره به من توهین میکنن الانم اومدن تاپیک خودم دنبال ...

@pitzaaaaa  

این کاربر که پاک کردن پیامشونو