2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 38 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیزی که وجود نداره مثل اسب تک شاخ یا غول چراغ جادو ، حداقل کمی با بدن خودتون آشنا بشید جای دوری نمیر ...

اگه وجود نداره پس دکترا موقع معاینه چی میبینن؟🧐

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

فقط با رابطه پاره میشه؟ با شستن و خاروندن که چیزی نمیشه نه؟ اگه خراش داشته باشه میزنن سالم یا آسیب ...

خراش منظورت چیه؟ یه تیکه گوشت نازک هست که سوراخ سوراخه، که پریود میشی ازون سوراخا میاد بیرون

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

پول

عصر اطلاعات و همه پزشکای دنیا و تجربه شخصی خودمون از رابطه اول میگه که هست، بعد جمعی از دختران ایرانی میگن نیست، جالبه برام

البته من خودم مخالف صد درصد معاینه بکارت هستم، و همیشه هم گفتم، دختری که من انتخاب کنم یا خود پسرم حتما دختر خوبی هست، بدم میاد از برگه سلامت

عصر اطلاعات و همه پزشکای دنیا و تجربه شخصی خودمون از رابطه اول میگه که هست، بعد جمعی از دختران ایران ...

تجربه شخصی شما قابل تعمیم نیست تجربه شخصی من هم متفاوت بوده پس همین برای نقض شدنش کافیه و ممنون میشم یک رفرنس معتبر فقط یک مورد از این همه پزشکای دنیا و عصر ارتباطات بیارید البته بجز هموطنان کاسب کار سر این قضیه. یعنی از هر سایت پزشکی و بهداشتی دنیا فقط یک خط مطلب هم برای ارائه وجود ندارد چون چنین چیزی اصلا وجود خارجی نداره

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

من چهار سال پیش دکتر رفایی عمل ترمیم برام انجام داد پارسال با یک پسر آشنا شدم تصمیم به ازدواج بود. واشتباه کردمو رابطه برقرار کردم  ولی کاملا خون اومد و تنگ و عالی بود. ولی ‌فهمیدم شیشه مصرف می‌کنه  بهم زدم.  ولی خدایی بعد دوسال عالی بود و اصلا مشکل نداشتم کلی خون اومد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز