fariba_dlv مدیر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14283 عنوان در چه حالین😁 | مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 44 پست من ولو خونه ولو آخه یکی نبود بگه دختر خونه تکونی چیه تو این وضعیت 😂 منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان 1402/05/01 | 11:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوستییییی عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 316 تا الان خواب بودم الآنم جلو کولر دراز کشیدمناهار نپختمفقط الکی خستم نمیدونم چیکار کردم که اینقد خستم
یکدانه_هسدم عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 21317 با لپتاپم کار میکنم کتابم جلومه ی چند تا نکته بود باید یادداشت میکردم توش .C'est la vie
nil_armik عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 402 حالم بده ازدیشب تاحالا دارم گریه میکنم😭میشه برام دعاکنید مشکلم حل بشه؟😭😭😭 خدایاشکرت 😇🤍🤲🏻
شهنازافشار عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 10526 پاشو خدایی دست تنهایی سخته گناه داره اخه من خودم یه ادم فوق تنبلم حوصلم نمیشه اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14283 منم خونه کثیف حال ندارم پاشم ای ام گشادیسم=// ولش کن حالا هر روز ک نباید تمیز کردامروز و به گشادی بگذرونیم والا ب خدا منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14283 حالم بده ازدیشب تاحالا دارم گریه میکنم😭میشه برام دعاکنید مشکلم حل بشه؟😭😭😭 حتما عزیزم مشکلت چیه؟! 🥺 منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14283 گرررمممههههه کولر بزن خووو😁😂 منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14283 تا الان خواب بودم الآنم جلو کولر دراز کشیدم ناهار نپختم فقط الکی خستم نمیدونم چیکار کردم که اینقد ... دقیق منم از خواب بیدار میشم خستم یه جا خوندم نوشته بود علائم کبد جربه منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
nil_armik عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 402 حتما عزیزم مشکلت چیه؟! 🥺 😭خیلی طولانیه فقط بگم با همسرم دیروز خودم بحث کردم الان خونه برادرمم حالمم بده اونم هنوز بهم زنگ نزده 😭😭😭دلم داره میترکه😭😭😭😭😭 خدایاشکرت 😇🤍🤲🏻
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14283 با لپتاپم کار میکنم کتابم جلومه ی چند تا نکته بود باید یادداشت میکردم توش چه میکنی خانمی منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
rozita2595 عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 2264 آره واقعا غذا پختن بعضی روزا سخت و تکراری کسل کنندس مخصوصا وقتی بارداری و خودت میل ب هیچی ندا ... من که وقتی باردار بودم دوست داشتم واسم بیارن خودم از اجاق حالم بد می شد اما باز هم نمیتونستم بخورم خیلی ویارم بد بود همش بیمارستان و سرم 💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚 ️
دوستییییی عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 316 دقیق منم از خواب بیدار میشم خستم یه جا خوندم نوشته بود علائم کبد جربه آزمایش دادم کبدم مشکلی نداره فقط کم خونم
دوستییییی عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 316 ولش کن حالا هر روز ک نباید تمیز کرد امروز و به گشادی بگذرونیم والا ب خدا آخه هر روز گشادتر میشیم