2777
2789
خب میخام باطل شه بره راحت بشم بخدا نمیتونم نماز و قرآن درست حسابی بخونم اصلا تمرکز ندارم مدام فکرمو ...

بابا کی گفته شما سحر شدین که الان بهای باطل بشه.این حرفای باطل چیه.تکیه کن به مذهبت دختر.چقدر ساده ای

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بابا کی گفته شما سحر شدین که الان بهای باطل بشه.این حرفای باطل چیه.تکیه کن به مذهبت دختر.چقدر ساده ا ...

اخه قبلا اینجوری نبودم یهویی اتفاقی عین ی جرقه شروع شد :/

خب منم میخام همینکار بکنم نمیخام برم پیش دعانویس ک هم پولم بره هم پای جن و اینارو بکشم به زندگی

این شد یه جواب منطقی.اول باید بخودت بفهمونی که اینا همش الکیه.و سعی کن با ادعیه و قرآن خودتو واکسینه کن

این شد یه جواب منطقی.اول باید بخودت بفهمونی که اینا همش الکیه.و سعی کن با ادعیه و قرآن خودتو واکسینه ...

ببخشید نمیدونید کدوم سوره از قرآن یا نماز برای چنین موضوع هایی ک باطل بشه به اذن خدا؟