2777
2789
صبر سازنده نه صبر منفعلانه. صبر سازنده یعنی تو کار درست رو بکن راه درست رو برو. اگر اونی نشد که می ...

صبر صبره چه به خوشهالی سپری شه چی به غم واندوه اما من ندیدم کسی با گذر زمان هالش خوب شه امکان افتظاح شدنش هم هس

صبر صبره چه به خوشهالی سپری شه چی به غم واندوه اما من ندیدم کسی با گذر زمان هالش خوب شه امکان افتظاح ...

بله صبر سخته و بقول معروف ادم رنده میشه تا بگذره.

اما برای مثال:

این کجا شما صبر کنی در حالی میدونی اگر ۷سال اول با فرزندت صبوری کنی بدقلقی اذیت هاو.. رو دعوا نکنی تنبیه نکنی داد نزنی و.. درعوض ۷ سال دوم یه فرزند مطیع و معقول خواهی داشت و از نظر روانی سلامته. 

و از طرف دیگه خدایی هست که این تحمل ها و خشم فرو بردن هارو میبینه و جبرات میکنه!

هم این دنیاهم اون دنیانتیجه میبینه از صبرش.

یکیم هست که صرفا از روی درموندگی چون هرچی هوارمیزنه بچه براش عادی شده محل نمیده و فکر میکنه تهشم قراره بمیره نابود و معدوم بشه. صبر میکنه چون چاره ای نداره! اتفاقا ممکنه زودترم خودکشی کنه بمیره تموم شه.پیش خودش میگه خب صب کنم ک چی؟

این دوتا صبر یکیه؟

اسن دوتا آدم یکی هست؟

سرنوشتشوت چی یکیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم بخاطر رضای خدا وقت گذاشتم ج دادم والا تو اگر ادب داشتی یا نظربهتری داشتی با منطق و محترمانه ج ...

اولا لازم نیس به خاطر رضایه کسی جوابدمنو بدی 

دوما احترام خودتو نگه دار من نه به کسی توهین کردم نه هیچ جوابمم همینه ok😊

نه به فکر مرگ نباش! من فقط گریه میکنم فقط گریه کن برو هیئت دعا کن از امام حسین درخواست کن منم مش ...

من همینطورم ... بیچاره بچه هام ... دردی که لاعلاجه

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …