سلام. تزریق عصاره جفت جنین انسان پیش دکتر صادقی در ایران. در حال حاضر هزینه هر پا ده میلیون است. بیشتر شناخته بشه احتمالا میاد هزینه پایین. هشتصد تا هزار برابر بهتر از prp است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم، برای جلوگیری از پیشرفت آرتروز، خیلی مهمه که به موقع درمان بشه. بهترین کار اینه که تحت نظر متخصص ارتوپد و فیزیوتراپی قرار بگیری تا بتونی درد رو کنترل کنی و از آسیب بیشتر جلوگیری بشه. معمولا با ترکیب دارو، فیزیوتراپی، و برخی تغییرات در سبک زندگی میشه شرایط رو بهتر کرد.
در این زمینه دکتر نصیری که من میشناسم، خیلی کارش عالیه و تو درمان آرتروز هم خیلی تجربه داره. توصیه میکنم حتما پیشش بری، میتونه بهت کمک کنه که وضعیتت بهتر بشه و از پیشرفت آرتروز جلوگیری کنی. 😊
باسلام و عرض ادب به همشهریان عزیز دیگر نگران درد نباشید پماد نانو گیاهی بدون هیچ عوارضی. با خاصیت درمانی و 100 در 100 تضمینی به همشهریان عزیزم خدمت میکنم دیگر به دکتر ها پول کلانی ندهید خیلی موثر درمان آرتوروز سیاتیک دیسک کمر وگردن روماتیسم گرفتگی عضلات گردن ضد اسپاسم بسیار قوی با 1بار استفاده از این پماد مشتری ثابت میشن پخش رایگان به باشگاهها و استخرها. درضمن این پماد معجزه گر بدون واسطه به دست شما میرسد دیگه با قرصهای شیمیایی با ضرر خداحافظی کنین با تشکر اقاجانی
به هر کسی که از درد آرتروز اذیتش میکنه پیشنهاد میکنم حتماً با دکتر افشین صمدی مشورت کنه. واقعاً فوقالعادهان تو درمان درد شوهر خواهرم پیشه ایشون رفته بود و دردش خوب شده بود