2777
2789
عنوان

در چ حالین😁

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 47 پست
الهى الان بچتم ناراحت بود كه شما قهريد برو بوسش كن اشتى كنيد

قهر نیستیم🥺کلا مدلش همینه نمیدونم چرا هیچ وقت با من حرف نمیزنه 

بخدا انقد باهاش حرفای قشنگ میزنم اون جواب نمیده یامیگ خوب بس کن با ابجی هاس خیلی گرم میگیرع حرف میزنه خوشبحالشون خیلی تنهام تو خونه لعنتی کاشکی ی نوزاد پیشم بود خسته ام خدا..

😐
هيشكى باورش نميشه اين ادم اروم و مهربون منو زده سر هيچ و پوچ  توش منو كشته بيرونش مردمو همش د ...

اولین بار بود که کتک می زد؟ سره چی آخه؟ 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس جدیهههه عروسی منو دعوت نکنی میزنمتا😂

بلییییییی😂😂

وای با مادرش گفته بود برو مراسم پدربزرگ مهسا 

منم دم در ایستاده بودم یه خانخانم خوشگلللل اومد بوسم کرد گفت چطوری منم تعجب کرده بودم گفتم شما؟😂😂

گفت مامانشم اومدم هم تسلیت بگم ام ببینمت

🫧🤍

بد

خیلی بد

بدیش اینه ک من این آدم نبودم، این شدم

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
بلییییییی😂😂 وای با مادرش گفته بود برو مراسم پدربزرگ مهسا  منم دم در ایستاده بودم یه خانخانم ...

خب پس مادر شوهر ک بپسنده دیگه تمومه😂👏🏻💃

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

قهر نیستیم🥺کلا مدلش همینه نمیدونم چرا هیچ وقت با من حرف نمیزنه  بخدا انقد باهاش حرفای قشنگ می ...

چقدر عجيب

براى چى حرف نميزنه؟ يعنى صحبت ميكنى جواب نميده؟

نميپرسى چرا حرف نميرنى؟

صبح ميشه اين شب، صبر داشته باش

هعی افسرده تو خونه و درس میخونم 

چهارشنبه فاینال دارم

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

مامانت دوس داره؟

اره بابام مامانمو دوست که داره 

ولی خب کلا آدم سردیه بابام ولی پیش خواهرش صمیمی و گرم میشه ما کلا حرف نمیزنیم توی خونه با هم خیلی کم که اخرشم دعوا میشه😶😂

توی ماشین ۷ ساعت توی راهیم شهرستان بابام یک کلمه هم حرف نمی زنه به جز اینکه میگه چیزی نمیخورید براتون بخرم 

🫧🤍

اولین بار بود که کتک می زد؟ سره چی آخه؟ 

نه دو سال پيشم اتفاق افتاده بود بعد قول داد اينكارو نكنه

مشاور رفتيم يدفعه باز اينكارو كرد

سر اينكه ميگفت حدو مرز شوخياتو نميدونى

شوخيايى كه كرديم اون شب تو مهمونى مثل هميشه بود ولى با دوستاى خودم بود اين با دوستاى خودش هميشه كلى شوخى ميكنه من حرفى نميزنم يدفعه نميدونم چش شد

وحشى شد بيشعور

صبح ميشه اين شب، صبر داشته باش