2777
2789

یه موضوع دیگم اینکه اون وقتا کلوب بود که خصوصی بود و کمتر تاپیک میزدن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اره بعد قبل آپدیت اخرای ۹۵ خیلی عضویت سخت بود در حدی که کسی عضو میشد تاپیک میزد بلااااخره عضو شدم ...

انگار ریپلای هم نبوده پست ها قاطین 

چجوری میفهمیدن کی براشون چی نوشته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار ریپلای هم نبوده پست ها قاطین  چجوری میفهمیدن کی براشون چی نوشته؟

اره ریپلای نبود

خیلی از امکانات نبود

پربازدیدی هم وجود نداشت تا چندسال پیش

معمولا اسم طرفو میگفتن اول نوشتشون

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اره ریپلای نبود خیلی از امکانات نبود پربازدیدی هم وجود نداشت تا چندسال پیش معمولا اسم طرفو میگفتن ...

چقدر سخت 

دقیقا دیدم اینطوری کرده بودن 

ولی کاربرش ادبو بیشتر رعایت میکردن تا الان

چقدر سخت  دقیقا دیدم اینطوری کرده بودن  ولی کاربرش ادبو بیشتر رعایت میکردن تا الان

اره سخت بود

دقیقاااااا

البته میگم که تعدادم کمتر بود

اکثرا دوست بودن باهم

و این پربازدیدا نبود همه دروغگو باشن

اره سخت بود دقیقاااااا البته میگم که تعدادم کمتر بود اکثرا دوست بودن باهم و این پربازدیدا نبود ه ...

بهتر بوده 

الان اصلا سایت از محور اصلیش در رفته 

اصلا در مورد زایمان و بارداری نیست والا

اره ریپلای نبود خیلی از امکانات نبود پربازدیدی هم وجود نداشت تا چندسال پیش معمولا اسم طرفو میگفتن ...

سلام سپیده جانم خوبی 💕

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بهتر بوده  الان اصلا سایت از محور اصلیش در رفته  اصلا در مورد زایمان و بارداری نیست والا

اره واقعا

من هنوز گاهی سرچ میکنم تاپیکای مفید قدیمی رو میخونم

عاشق تاپیک خاطرات زایمانم😂😍

اره سخت بود دقیقاااااا البته میگم که تعدادم کمتر بود اکثرا دوست بودن باهم و این پربازدیدا نبود ه ...

شما هم خیلی هنرمندی ها که تعلیق نشدی 

سال ۹۸ خیلی ها تعلیق شدن انگار

شما هم خیلی هنرمندی ها که تعلیق نشدی  سال ۹۸ خیلی ها تعلیق شدن انگار

😂😂😂

ولی کاربری سال ۹۶ ام تعلیق شد البته خودم خواستم

من چندبار تعلیق شدم بعد باز برمگردوندن

دیگه دیدم فایده نداره تو بحثای سیاسی و اینا شرکت نمیکنم 

سلام قشنگم فدات به خوبیت شما خوبی😘😘

خدانکنه هناس 

الهی همیشه خوب باشی 

ممنونم شکر خدا 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
😂😂😂 ولی کاربری سال ۹۶ ام تعلیق شد البته خودم خواستم من چندبار تعلیق شدم بعد باز برمگردوندن دیگ ...

خیلی هم عالی 

کاش افتخار میدادی بهت درخواست بدم باهات حرف بزنم😅

خدانکنه هناس  الهی همیشه خوب باشی  ممنونم شکر خدا

فدای محبتت بشم😘😘

همچنین قشنگم❤❤