2777
2789
عنوان

تربیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 33 پست
یعنی تا۵سالگی خوب وبد رو بهش نگیم؟

بله منم اینجام اونوقت اگه چیزی بهشون نگیم که بعدانمیشه کنترل کرد ولی من دیگه همه چیزو رعایت میکنم تقریبا خیلی چیزابهش یاددادم ولی باز میریم بیرون بدوبدو میکنه دستموول میکنه مجبورم گاهی از مغازه دارابترسونم ولی عذاب وجدان میگیرم اطرافیان هم که همش میگن چرابچت اینجوریه حالموبدمیکنن 

بله منم اینجام اونوقت اگه چیزی بهشون نگیم که بعدانمیشه کنترل کرد ولی من دیگه همه چیزو رعایت میکنم تق ...

نه عزیزم من موافقدترسوندن بچه نیستم ولی به نطرم اگه همه چی رو برای بچه توضیح بدی بهتر باشه یاد میگیره که گوش بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه همش بدوبدو که خسته میشه آدم ترسوندن کاردرستیه؟ شما بچه داشتین پس چرابچه های بقیه آرومن ولی مال م ...

اره 😅 

حق داری . پسر بزرگه ی منم همینطور بود مثلا وقتی میرفتیم تالار عروسی اصلا سر جای خودش نبود 😬 مدام می‌رفت بیرون از تالار و خب خطرناک بود 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

بله منم اینجام اونوقت اگه چیزی بهشون نگیم که بعدانمیشه کنترل کرد ولی من دیگه همه چیزو رعایت میکنم تق ...

من اصلا نترسوندم 

قشنگ توضیح میدم که چرا باید اینکارو کرد یا نکرد اونم گوش میده 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
اخه هنوز خوب درک نمیکنه خوب حرف نمیزنه 

حرف نمیزنه ولی درک میکنه پسر من یک سال یا یک سال و نیمش بود کااامل همه چیو میفهمید ولی الان که دو سال و نیمشه تازه حرف میزنه اونم تک کلمه نه جمله.

شما درست و در حر درک بچه توضیح بده چرا نمیفهمه

اخه هنوز خوب درک نمیکنه خوب حرف نمیزنه 

ربطی نداره اینجوری بچت یاد میگیره برا هرچیزی توصیحی هست من باوجود اینکه بچم۹ماهشه خیلی باهاش کار میکنم کتاب براش میخونم اسباب بازیهاشو تو بازی براش توصیح میدم 

البته اینا بر 5 سال به بالاس  متوجه نشدم بچت دو سالشه  بزا بچگی کنه از هیچی نترسونش ترو ...

والا اطرافیان حال آدموبه هم میزنن بخدا ازدیروز یکی اونقدرگفت این چه بچه هاییه داری منم فک میکنم مشکل ازمنه که بلدنیستم ولی دوسندارم از لولو و ممدقلی اینابترسونم گناه داره ولی بقیه 😔

کاش هیچوقت بچه دارنمیشدم 😔

حرف نمیزنه ولی درک میکنه پسر من یک سال یا یک سال و نیمش بود کااامل همه چیو میفهمید ولی الان که دو سا ...

بله ممنون چشم همش درحال توضیحم ولی یه جاهایی شیطنت میکنه باز😬 

بله ممنون چشم همش درحال توضیحم ولی یه جاهایی شیطنت میکنه باز😬 

خب بچه س باید شیطنت کنه نمیشه توقع داشته باشی هرچی میگی گوش بده 

ولی شما باید توضیحتو بدی 

مثلا ماشین خطر داره بزنه بهمون  اوف میشیم باید دست مامانو بگیری وای وای صدای ماشین اومد زود بیا پیش مامان آفرین پسرم شما اینجوری بگو مطمئن باش گوش میده 

من گفتم روانشناس گفته چ ربطی ب احساسات واینا داش من شمارو مجبور ب کاری نکردم دیگه میخوای با لولو یا ...

ربطش به اینه وقتی بچه درک داره میفهمه نمیشه ۵ سال که اتفاقا اساسی ترین زمان رشد و تربیت بچه اس رو رهاش کنیم هرجور خواست رفتار کنه بچگی کنه بعدش شروع کنیم به تربیتش لولو و ترسوندن اشتباه محضه کسی نگفت از روشهای  غلط استفاده بشه ولی اینطوری ام نیست تا ۵ سال بشینیم اون بچگیشو کنه الان هرکی بچه شو تربیت کنه جلوی بچگیشو میگیره مگه جنگه 

پسرم ۲ سالشه ولی ن میترسونمش ن میزنمش لجبازی ام کنه محلش نمیدم خودش خوب میشه کمترم گریه میکنه فقط مادربزرگش خیلی لوسش میکنه اونو باید کنترل کنم .

این سن ۵ سال ازکجا باب شده خدا میدونه بچه های الان قابل کنترل نیستن ۵ سالم رها بشن چی میشه

والا اطرافیان حال آدموبه هم میزنن بخدا ازدیروز یکی اونقدرگفت این چه بچه هاییه داری منم فک میکنم مشکل ...

اصلارنترسون به حرف دیگرانم گوش نده صبورترباش گاهی اخم کن ولی کتک نزن بی محلی کن کوتاه ولی بعد محبت کن