2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا منم هم قد و وزن توام  قبلا ۵۸ بودم خیلی عالی بودم دارم میرم باشگاه ک برسم ب اون وزن&nbs ...

پارسال ۶۸ بودم کم کردم الان ۶۳ دیگه نمیتونم کم کنم یمدت رژیم گرفتم فایده نداشت  الان دارم میرم باشگاه 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
بنظرتون من چیکار کنم زودتر لاغر شم

من از پارسال شروع کردم به رژیم همش برگشت رژیم نگیر با ورزش لاغر شو 

پارسال ۶۸ بودم کم کردم الان ۶۳ دیگه نمیتونم کم کنم یمدت رژیم گرفتم فایده نداشت  الان دارم میرم ...

ماها ب سختی کم میکنیم 

خودمم این مشکلو دارم چون چربی زیادی نداریم 

منم تا ۶۵ کیلو میرم و دوباره با رژیم کم کردم 

توی باشگاه همه میگن عالی هستم اما خودم گاهی حس اضافه وزن دارم

عکسای دوران ۵۸ کیلو رو میبینم دلم میخواد برسم ب اون وزنم

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

ماها ب سختی کم میکنیم  خودمم این مشکلو دارم چون چربی زیادی نداریم  منم تا ۶۵ کیلو میرم و ...

من حقیقتش استخون بندیم پُره مخصوصا پایین تنم درشته بالا تنم لاغر یجورایی ارثیه عمه هامم همینطورن وگرنه نه شکم دارم نه چربی خیلی دلم میخواد رونامو آب کنم 

من حقیقتش استخون بندیم پُره مخصوصا پایین تنم درشته بالا تنم لاغر یجورایی ارثیه عمه هامم همینطورن وگر ...

ن من ی کمی شکم دارم

از بعده زایمانم دارم

بالباس اصلا مشخص نیست

شمام ورزش کنی اول پاهالاغر میشن

شکم آب کردنش ازهمه سختتره

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....