2777
2789
عنوان

بخت گشایی

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 47 پست
بیشتر از هزار جااااا رفتم میگن شوهر سابقت از یهودی دعا گرفته بختتو بسته باید بری پیش یهودی تا باز بش ...

عه ؟  چ شوهری  زرنگی  داشتی    یادت نمیاد  شوهرت  یا طایفه ای شوهرت  برای دعا پیش کی میرفتن؟    یهودی  باشه  باید  حتما  ابطال  قوی  انجام بدی   تو اینستا خیلیا هستن  بعد یکی  هم هست ندا یاسی  تبلیغ میکنه   حاجیه خانوم میگن بهش  فک کنم  دعا های  اونم یهودیه  خیلی میگن  نتیجه گرفتن 

کار میکنی یا نه؟الان مردا دنبال پولن. برو سر کار خواستگار خودش میاد

من مهندسم تو کار ساختو سازم سیزده ساله دارم کار میکنم نصف تهران سازنده ها منو میشناسن فایده نداره میگم تو نظر هنه سیاهه سیاهم منو نمیبینن اصلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه کو انگار در نظر همه سیاهم هیشکی منو نمیبینه😭😭😭

بابا  خودت میگی   بختتو بستن  دنبال  یا آدم حرفه ای بگرد  اهواز برو اونجا دعا نویسی های  ماهری داره    دعا  طلسم  دوروغ نیس  پیگیر شو  حتما 

عه ؟  چ شوهری  زرنگی  داشتی    یادت نمیاد  شوهرت  یا طایفه ای شوه ...

نه فقط یادمه همشتن از کوچیکو بیرگ میرفتن پیش یه یهودی ؛اینا که تو اینستان همه دروغه بابا یه سری پسر بچه ک دختر بچه هستن بابا کلا هرچی تو اینستا تبایغ میشه کلاهبرداریه

بابا  خودت میگی   بختتو بستن  دنبال  یا آدم حرفه ای بگرد  اهواز برو اونجا د ...

پیگیر شدم اهواز هم اومدم شمال هم رفتم مشخد هم رعتن تو تهران خباد جا رفتم تصویری با یکی تو اسراییل صحبت گردم شهریار رفتم مامازن رفتم همشکن میگن زورمون نمیرسه نمیشه که نمبشع میگن فقط یهودی اونم هر بهودی نه یهودی که فدرتش زیاد باشه

احتمالا خواستگار ندار داری . درسته؟ خواستگار خوب نداری

میگم همین الان تمام لباسامو در بیارم لخته لخت برم وسط میدان آزادی وایسم باز هم هیچ مردی منو نمیبینه دیگه نمیدونم چجوری بگم تا متوجه بشید 

من مهندسم تو کار ساختو سازم سیزده ساله دارم کار میکنم نصف تهران سازنده ها منو میشناسن فایده نداره می ...

خب دیگ درآمد هم داری   میتونی  پول خوبی به دعا نویس بدی  و  بختتو باز کنی     

من اگ  پول  داشتم  دریغ نمیکردم  از خودم    

من  خودمم  درگیرشم  

من پسر عموم  زن نمیدادن  زن عموم  از یهودی  دعا گرفت  پارسال ۳ تومن اینا داد  چن ماه نشد  زن دادن  بهش       

ولی دیگ  زن  عموم  شمارشو نداد  بهمون ماهم  کاری بکنیم   هر کی  فقط برای  خودش  تقلا میزنه  بعد اینکه  کارشون  راه افتاد  لو نمیدن  طرف رو    

میگم همین الان تمام لباسامو در بیارم لخته لخت برم وسط میدان آزادی وایسم باز هم هیچ مردی منو نمیبینه ...

من باور کردم چون موقعیت اجتماعی بللایی داری . خب باید جادوها رو دربیاری دیگه. نمیتونی بری پیش اونی که خودشون میرن؟ 

پیگیر شدم اهواز هم اومدم شمال هم رفتم مشخد هم رعتن تو تهران خباد جا رفتم تصویری با یکی تو اسراییل صح ...

بنظرم  تو اینستا  اونی ک ندا یاسی تبلیغ میکنه رو  بهش  یه  پیامی بده   ببین  اون چی میگه  شاید  بتونه  کمکت کنه   

من باور کردم چون موقعیت اجتماعی بللایی داری . خب باید جادوها رو دربیاری دیگه. نمیتونی بری پیش اونی ک ...

سه سال زنش بودم هیچ وقت نفهمیدم طرف کیه و کجاست فقط میدونم یهودیه همین

میگم تمام دعا نویسای کل لیرانو رفتم نشده

خاک تو سر شوهرت     خیر نبیننن  هرکی اونجوری دعا میزنه    امیدوارم  یه راهکاری  پیدا  بشه  واسمون     بعضیا بدون  هیج  دعا بدون هیچ کاری  به راحتی میرن  سر زندگیشون  خوشبخت عالم میشن  ما  این  همه تقلا میکنیم  هیجی به هیجی

بنظرم  تو اینستا  اونی ک ندا یاسی تبلیغ میکنه رو  بهش  یه  پیامی بده   ...

تو اینستا همه کلاهبردارن طرف اگه کلاهبردار نیس چرا کامنتای پستاش بستس؟؟؟ میبنده که نیان زیرش بنویسن ازشون پول گرفته ولی کارشون درست نشده دیگه وگرنه چرا باید کامنتا بسته باشه