2777
2789
سینه مرغ ریزخورد کن .سیب زمینی نگینی خورد کن  پیاز نگینی  همشو جدا جدا سرخ کن  بعد ...

ممنون

یا برنج یا نون؟

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگو خدانکنه والا منم هر مردی رو دیدم متنفر بوده از ماکارونی مردا مقاومت عجیبی دارن در برابرش😑

داداش بزرگ منم دوست نداره، ببینه ناخداگاه عق میزنه نکبت😆

اما همسرم🤍دوست داره، وخودشم فوق‌العاده خوشمزه درست میکنه.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
بستگی داره

من اصلا عادت به دیر شام خوردن ندارم یه بار رفتیم خونه خالم که یه شهر دیگه بود بعد اینا عادت دارن ۱۰ ۱۱ شام می خورن ساعت ۳و ۴ صبح هم می خوابن من خوردم اونشب کلا معدم بهم ریخت 🥴🥴🥴

برا منم همینه چون بیچاره ها دوران خوابگاه و دانشگاه غذای لاکچری شون بوده اونم با دست پخت خودشون دیگه ...

تقصیر ماماناشونه نکبتا

هیچ وقت جایی که هستی گیر نمیکنی مگر اینکه تصمیم بگیری همونجا بمونی!

شاید ی روز ناهار نخوام برنج درست کنم نباید نونی بخوره؟؟ اسمون زمین میاد مثلا ؟ همون بمیره راحت شم ...

یا خدااا ارومتر خاهر.یه پلوپز کوچیک تک نفره بگیر.همیشه سهمشو یه پیمانه بزار براش بی دردسر و راحت.اینجوری نگو گناه داره.

خودت نخور  دیگه.

یاشاسین آذربایجان💓✌

غذای نونی هم دوس نداره  لیاقتش مردنه

من دیگه حرفی ندارم😑🥲

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

من اصلا عادت به دیر شام خوردن ندارم یه بار رفتیم خونه خالم که یه شهر دیگه بود بعد اینا عادت دارن ۱۰ ...

ما هم دیر شام میخوریم و دیر هم میخوابیم و این بسیار عادت بدیه

من به دستان خدا خیره شدم خدا برایم معجزه کرد