2777
2789

من ۱۷ سالم بود پدرم فوت کرد دوبرادرداشتم ک ازدواج کرده بودن

منو مادرم دوتایی زندگی میکردیم . تا قبل فوت بابام خیلی درسخون بودم بعدش شدیدا بی پول شدیم درحدی که اگه دانشگاه دولتی هم میاوردم مخارج شخصی خودم و کرایه و کتاب و .. نمیتونستیم تقبل کنیم و روحیم افتضاح شده بود از یه طرف خیلی تنها شدم . بی پول شدم دوستامو مجبور شدم بذارم کنار و ...

مامانم همش بهم میگفت شوهر‌ میکنم ولت میکنم میرم دیگه بهت پول نمیدم.

منم سکوت میکردم اصلاااا حرف نمیزدم انقدر تکرار کرد گفت ولت کنم چیکار میخوای کنی . گفتم نهایتا میرم خراب میشم خرجمو درمیارم نگران من نباش!

بعد رفته بود همین مکالمه رو به داداشم تعریف کرده بوده که معصومه بی حیا اینجوری گفته! داداشم گفته بود میخواستی اون حرفو نزنی ک اونجور جوابتو نده!

بجز اینم خیلی خیلی اذیتم کرد خیلی عذابم داد واقعا. تنهای تنهای بودم تو اون دوره از زندگیم. که بعدش بالاجبار رفتم دانشگاه فرهنگیان با اینکه علاقه ای نداشتم. که دستم بره تو جیب خودم . خیلی هم راحت قبول شدم ولی هدفم چیز دیگه ای بود و بعد دوسال پشت کنکور بودن خودمو توجیح کردم که دیگه هدف و ارزو و .. باید چال کرد

نگو که درست رو ول کردی؟؟

گفتار نیک، کردار نیک، پندار نیک. اگر به این سه ایمان داریم و عمل می‌کنیم فارغ از هر دین و نژاد، انسانیماگر نه با سجده بر هیچ سنگ و مزاری، مردم و کشور بهتری نخواهیم داشت

برو تاپیک منو بخون منم مامانم همینه

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم کوچیک بودم بابام ولم کرد رفت

مامانم همش میگفت میفرستمت پیش بابای سگ زرده ات 

فلان همیشه پشتم خالی بود 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

خدارحمتش کنه.   یاعلی بگو دوباره تلاش کن. ایندت بساز.  

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

مامانت چندسالشه؟منم حدود سن تو بودم که پدرم فوت شدتاحالا همچنین حرفی نزده بهمون،بااینکه ما سه تا بچه قدونیم قد بودیم و داداشم هنوز شش هفت ساله بود.

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم