2777
2789
عنوان

بازی مافیا

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازیش انلاینه؟چجوریه؟

اره آنلاینه وصوتیه.هیچی چرتو پرت میگی فقط🤣

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
چتی بازی میکنن دیگه

اخه پنکو وویس هستش بازی مافیاش.فقط بازی جرعت و حقیقتش یکم خطرنانکه.چون مجبور میشن یه حقیقت هایی راجب زندگیشون بگن بعد گیر یه بیشرف هایی میفته و ممکنه ازسون زورگویی کنن.اما مافیا نه اوکیه

لینک آنلاین شاپم https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH

انقدر بدم میاد از مادرای زورگو  اگه راست میگی و مادری بشین با حرف قانعش کن  واقعا فکر می ...

وقتی خدا به بندش زور میگه منه مادرم حق دارم به بچم زور بگم..وقتی خدایی نکرده اتفاقی برای بچم بیوفته منه مادر نابود میشم از غصه.نه توی شکر مغز..من گفتم نظر بدین از تجربتون استفاده کنم.نگفتم از مغز پوکت برام حرف بزن

وقتی خدا به بندش زور میگه منه مادرم حق دارم به بچم زور بگم..وقتی خدایی نکرده اتفاقی برای بچم بیوفته ...

گزارشت میزنم برای نینی یار تا متوجه بشی که توی این سایت عاقبت توهین کردن چیه 

شما نمیتونی حتی ثانیه ای خودت رو با خدا مقایسه کنی 

چون تجربه نداشتم نگران شدم.مرسی 

خواهش میکنم عزیزم 💖

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨