2777
2789

نقاش اوردیم خونرو نقاشی کنه فامیلمونم هست

مامانم لوبیا پلو با برنج خارجی گذاشته . یه ساعت منتظر بودیم دم بکشه منم صبونه نخوردم خیلی گشنم بود

گفتم برم ببینم غذا چیشد

همین ک درشو باز کردم مامانم هی با حرص گفت درشو ببند فلان. گفتم این ک ی ذرم بخار نداره

گفت تو باز کردی از اون شد! هی میگفت دست نزن برو اصلا تو اتاق . جلوی فامیلمون! 

منم ناراحت شدم رفتم اتاق ناهارو اورد نخوردم . گفت مشکل از برنجشه خوب بخار نمیفتاد گفتم خودت صدبار درشو باز کرده بود ذره ای بخار توش نبود اگه مشکل هم از برنجش بود چرا با من اونجوری صحبت میکردی! خلاصه نخوردم

شما بودین ناراحت نمیشدین؟ جلوی بقیه قهوه ایتون کنه درحالی ک مقصر نیستین

بخور بابا😂 با شکمت هرگز قهر نکن.

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

منم ب شوهرم میگم 

چون لجم میگیره همش میاد درشو باز می‌کنه 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونس دم کنه برنجو چون خارجی بود همیشه ایرانی میپختیم گفتم برم ببینم چشه

خب بهرحال این یه واکنش طبیعیه برو برنجو بکش بخور و عادی رفتار کن انگار چیزی نشده

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

من اگه جای تو بودم مامانم یه کتک سیرم میزدم که چرا غذا نمی‌خورم، ،یه بار ۸ سالم بود سر غذا با مامانم بحث کردم با ملاقه زد تو کمرم ملاقه تو کمرم نصف شد    ولی عوضش یاد گرفتم با مادر جماعت بحث نکنم عواقبش خیلی سنگینه     

خدا پرونده ای  را که مردم بنویسند ،نمیخواند
گناه دارن مامانا ببین خودش اعصابش خورد بود که برنجش بخار نگرفته بود تو هم تو اون موقعیت رفته بودی رو ...

خب من رفتم کمکش کنم درست بود اینجوری رفتار کنه بندازه تقصیر من؟

نمیتونس دم کنه برنجو چون خارجی بود همیشه ایرانی میپختیم گفتم برم ببینم چشه

برنج خارجی دقیقا منظورت چیه برنج اسم های مختلفی داره

هندی پاکستانی یا چی 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔