2777
2789
عنوان

حقوق ۱۵ میلیون برای شروع زندگی چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2046 بازدید | 74 پست

بستگی به سبک زندگیت داره. بابای من با ده تومن خرج 4 نفرو میده اونوقت ما دو نفر با 25 تومن کم میاریم. همین خودت فردا رفتی سر خونه زندگی چشم و هم چشمیت میشه، توقعت میره بالا، چرا فلانی هرشب بیرون غذا میخوره، دختر عمم که شوهرش کادو تولد بهش طلا داد، روز زن هست و عید و... 

اولش میگی نمیخوام. بعد میگی من ک ازدواج کردم بزار زورمو بزنم ازش بخوام. اگه ب خورد و خوراک فقط قانعی و دنبال مد و رستوران و کافی شاپ و مهمونی دادن نیستی برو سر کار. اگه اینا رو میخوای پسر مردمو بدبخت نکن.بذار وضعش اوکی شه بعد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته در نظر بگیر شرایط برااا همه خیلی سخت شده ، اما تا نرید سر زندگیتون خیلی چیزا حل نمیشه 

قبول دارم نامزدم میترسه همش میگه ترسم اینه چیزی تو دلت بمونه نتونم بخرم برات

بابام گاهي بيكاره گاهي كار ميكنه شغلش ازاده ولي تا پول بگيره تموم ميشن بدهيارو ميدن و اينا خودم 18سا ...

الهی عزیزم دانشگاه نمیری؟ 

راه بنداز اگر میتونی ی کاری بکن... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

اگ مقتصدين عزيز كه با دو تا بچه با خونه اجاره اى و ماهيانه پنج تومن بهترين زندگى و مرفه ترين حالت رو دارن نزنن منو شوهرت درست ميگه اون پونزده تومن بايد كلى جمع شه كه رهن و جمع و جور كنيد بعدم بسته به شهر ٤ تا ٦ ميره برا كرايه در صورتى كه قسط نداشته باشيد تشكيل يه زندگى ابرومند با اون مقدار پول باقى مونده براى دو نفر سخت ميشه شايد يه نفر بتونه معمولى زندگى كنه

نامزد

شاید به نظرش میتونه تا چند ماه آینده منبع درآمد جدیدی ایجاد کنه یا سطح درآمدش رو بالاتر ببره ، من باشم بهش چند ماه مهلت میدم

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     
اگ مقتصدين عزيز كه با دو تا بچه با خونه اجاره اى و ماهيانه پنج تومن بهترين زندگى و مرفه ترين حالت رو ...

واقعا کلافه شدیم 

درست میگی حالا میگه اسنپم برم درکنارش دوسیفت کار کنم شاید جور بشه

واقعا کلافه شدیم  درست میگی حالا میگه اسنپم برم درکنارش دوسیفت کار کنم شاید جور بشه

اون اسنپ كار كنه شمام يه كار پاره وقت دست و پا كنى كه حداقل خرجت با خودت باشه ميشه انشالله، خوشبخت شيد و زندگيتون پر بركت باشه