2777
2789
عنوان

ترسناککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 57 پست

خررررررررررررر

ترسیدم

ری دم توخودم

من برم شلوارمو عوض کنم

خودماایزی لایف کنم بیام

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  

نترسین که حس ترس و انرژی منفی حتی از راه گوشی هم منتقل میشه یه بار با یکی درباره جن و اینا بحث کردم طرف خودش موکل داشت دیدم در لحظه موجوداش خونه من دارن دور میزنن برا فضولی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونمون تازه سازه. انباری هنوز تکمیل نشده. کارتن خالی ها رو مجبور شدیم بذاریم کنار اتاق خواب.تقریبا تا ۱ متر مونده به سقف، کارتن روی هم چیدیم. شوهرم شیفت شب بود و من و بچه تنها توی اتاق خوابیده بودیم‌.

نصف شب که بچه م بیدار شد و شیر میخواست، پاشدم واسش شیر درست کنم. یهو دیدم یه مرد کچل نشسته بود روی کارتن ها. و داشت با یه لبخند ترسناک به من و بچه م نگاه میکرد. از ترس دهنم خشک‌شد. اون لحظه تنها ترسی که داشتم فقط بخاطر بچه م بود. میترسیدم با خودش ببردش. فقط بسم الله و آیت الکرسی میخوندم تند تند. سفت بچه مو بغل کردم .و از ترس چشمامو بستم و آیت الکرسی میخوندم. نمیدونم چجوری و کی خوابم برد

دهنت سرویس شوهرم پاشد ازخاب گف اب میخام بعد بنده خدا گف خاب ترسناک دیدم فک کنم انرژی منفیا من رفتن ت ...

🤣وای خداااا

بویر بخواب اون بدبختو ترسوندی

My heart is, and always will be, yours.