2777
2789
عنوان

پسرم بچه هارو میزنه چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 49 پست

ببخشید استارتر منم بچه خواهرم مثل پسر شماس، 

دوستان  بچه خواهرم خیلی میدوئه ، یبار خیلی سرعت دوییدنش بالا بود و سرش محکم به دیوار خورد ، خواهرم که اینو دید کلی به من فحش داد و باهام دعوا کرد خیلی عصبانی شد  ،، من خیلی مواظب بچه خواهرم بودم و هستم ولی سرعت زیاد دویدن بچه خواهرمو چطوری اخه کنترل کنم؟؟ هی براش نقاشی میکشم کلی باهاش بازی میکنم کلی خودش اسباب بازی داره کارتون براش میزارم ولی بهرحال خیلی میدوئه

بنظرتون اینکه  بچه خواهرم سرش به دیوار خورده و کلی گریه کرده تقصیر منه؟؟؟؟؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا با بچه ها خوبم جایی بچه ببینم مهربون برخورد میکنم

باهاش حرف بزن

د بگو فقط تو اولویت زندگی منی

منم بچه بودم حسود بودم نمیردم ولی حسودی میکردم 

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
ببخشید استارتر منم بچه خواهرم مثل پسر شماس،  دوستان  بچه خواهرم خیلی میدوئه ، یبار خیلی س ...

نه اصلا بچه تا ی سنی میشه کنترل کرد نیفته من خیلی حواسم ب پسرمه ولی پریروز دالی بازی میکردم از تخت افتاد سرش زخم شد 

بچه ۲ساله ترسوندن میفهمه؟ چرا باید بترسونه یا تهدید کنه مگه قتل کرده

عمه هتی تو دیگه ولم کن🤣

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
همه بچه ها باشعور نیستن اخه ۸ ساله دیدی اعصاب مصاب نداشت زد داغدنش کرد بگو حداقل با همسنای خودت برو ...

اره ولی اونم رفته بود پو مخشهی توپ پرت کرده بود تو سرش پسرمم یهو قاطی کرد

نه اصلا بچه تا ی سنی میشه کنترل کرد نیفته من خیلی حواسم ب پسرمه ولی پریروز دالی بازی میکردم از تخت ا ...

درسته منم همینو به خواهرم میگم ولی خواهرم همه عصبانیتشو سر من خالی میکنه بهم میگه تو مواظبش نبودی که سرش خورد به دیوار ، بهش میگم خب چطوری سرعت دوییدن بچتو کم کنم که سرش به جایی نخوره ،، خب بچش خیلی میدوئه چطوری کنترلش کنم؟

شما چطوری کنترلش میکنید؟

درسته منم همینو به خواهرم میگم ولی خواهرم همه عصبانیتشو سر من خالی میکنه بهم میگه تو مواظبش نبودی که ...

چه خواهر طلبکاری 

بگو خودت زاییدی خودت بزرگش کن

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
ن مگه بچه توعه ؟خودش مواظب باشه ،مسئولیت قبول نکن تا چوبشو نخوری

اره درست میگید ولی خود خواهرم مسئولیت بچشو بهم میده منم مثل چشمام ازش مواظبت میکنم خیلی هم ناز بچشو میکشم و بهش محبت میکنم ولی بچش خیلی میدوئه

درسته منم همینو به خواهرم میگم ولی خواهرم همه عصبانیتشو سر من خالی میکنه بهم میگه تو مواظبش نبودی که ...

والا وقتی میدویه میفتم دنبالش اصلا نمیتونم بشینم چون همش در حال بالا کشیدن از درودیواره یا دویدن یا........ 

ولی بازم میگم چند روز پیش حین دالی بازی از رو تخت محکم خورد زمین سرش زخم شد شانس اوردم