2777
2789
عنوان

انگیزه خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 61 پست
ممنونم اجی از دلگرمیت ولی چقد  منم قلب دارم ادممم

افرین پس اگه به خودت ارزش قایل هستی و هنوز برات مهمه که قلب داری و انسان هستی ازش راهت رو جدا کن وگرنه در آینده دچار افسردگی فرسایشی میشی و میبینی کلی مریضی روحی گرفتی 

محکم باش قدم اول فقط سخته بخدا ما خانوما اگه قدر زندگی ‌و جوانی مون رو بدونیم دنیا گلستان میشه بخدا به هر قیمتی نباید زندگی ادامه داد مگه ما چقدر زنده ایم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

افرین پس اگه به خودت ارزش قایل هستی و هنوز برات مهمه که قلب داری و انسان هستی ازش راهت رو جدا کن وگر ...

سعی میکنم چشممو ببندم روش 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

اینکارو کنی خودت وزندگی بچتو نابود میکنی روح وروانت بدجوری آسیب میبینه به خودت میای ومیبینی افتادی تو باتلاقی که هرچی بیشتر دست وپا میزنی بدتر فرو میری .میدونم چقد درد میکشی ولی این راهش نیست

اینکارو کنی خودت وزندگی بچتو نابود میکنی روح وروانت بدجوری آسیب میبینه به خودت میای ومیبینی افتادی ت ...

دعا کنید برام ممنون

یازده سال تکرار کرده

بگردم🥲

تا میتونی ازش بکن 

خونه ماشین پول طلا 

برا بچه ها هم تا ۱۲ سالگی صبوری کن اگه میتونی چون اسیب میبینن 

بعد جدا شو

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
بگردم🥲 تا میتونی ازش بکن  خونه ماشین پول طلا  برا بچه ها هم تا ۱۲ سالگی صبوری کن اگه م ...

،😭😭😭😭😭😭😭فقط خونه بنامم 

،😭😭😭😭😭😭😭فقط خونه بنامم 

شرایط منو داری 

با بخشش خودمو روحمو کشتم اما چاره ای نداشتم هم بخاطر بچه ها و هم خانواده ای که پشتم نیستن..

برا حال خوبم بیشتر خودخواه شدم دیگه به حرفش گوش نمیدم کلاس شنا میرم و یوگا با دوستام بیرون و دورهمی اما از تو چه پنهان که زخمش رو دلم هست که هست

نمیدونم اگه باز تکرار کنه چه تصمیمی میگیرم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
شرایط منو داری  با بخشش خودمو روحمو کشتم اما چاره ای نداشتم هم بخاطر بچه ها و هم خانواده ای که ...

من تو شهر غریب هیچ دوست ندارم 

كمه اين؟ عاليههههه  اصل كاري رو داري حالا برو سراغ بقيه موارد ماهي ١گرم طلا بخري كلي ميشه

میگهدخونه رو از چنگت در میارم 

میگهدخونه رو از چنگت در میارم 

غلط كرده نقطه ضعف از ناحيه بچه نشونش نده 

چيزي كه به نامت شده خدا هم نميتونه ازت بگيره البته كه بچت رو نكنه نقطه ضعفت 

بابا يكمي دل داشته باش شجاع باش خرششش كن بذار بره هر گهي ميخواد بخوره بخوره شما هم پشت پرده چپارل كن اموالش خرش كن ، اصلا هم اسم طلاق و دعوا و اينا نيار، حالا يا پناه بر خدا با گذر زمان ادم ميشه يا پناه بر خدا يه روزي غرق در كثافت ميشه و شما رو به خدا ميسپاره كه در هر ٢صورتش شما بردي با سرمايه اي كه جمع كردي

فقط الكي خونه رو از دست نده كه ٨٠درصد سرمايت جوره (اصلا خامش نشيااااا، حتي١دنگ )

شماهم اون دل ساب مردت رو راضي كن بره دنبال كسافت كاريش، ولش كن بابا ، تمركز خودت بذار رو تربيت بچت، توانمندكردن خودت و جمع كردن سرمايه، چه شوهرت اين بري بشه چه اون بري ، تو ضربه نخوري