راحت تر طلاقت میده و حق رو میده به خودش و بدون هیچ عذاب وجدانی میره با یکی از همونا ازدواج می کنه. همه چیزم گردن تو میشکنه. میگه اون خیانت کرد طلاقش دادم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بدتر باخودش میگه لیاقتش بود که راه به راه خیانت کنم بهش تهمت میزنه و ابروتو میبره همه هم حق رو به اون میدن متاسفانه، خودتم افسردگی میگیری نابود میشی
تو خودتو مثل اون هرز نکن نمیتونی مثل اون باشی
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
در این شب های عزیز همچین حرفی نزنید. در ذات شما خیانت نیست نباید باشه. بگذارید همسرتون در باتلاق و لجنی که ساخته اند برای خودشون دست و پا بزنند. به خاطر فرزندتون سعی کنید بسازید و اگر امکان طلاق و جدایی رو دارید طلاق بگیرید . در کل نگذارید هیچ کس شما رو از خدا دور کنه. برخی انسانها یاران شیطانند برای دور کردن بندگان خوب خداوندی از درگاهش
دنیا و حال خوب و خوشش عاید شما/مارا برای شعر و غزل آفریده اند
اونمیگه برو خونه بابات ولی طلاقت نمیدم تا اخر عمرت
خب چرا طلاق نمیده؟ مگه دوستت داره؟ اگه داره که خیانتاش چیه؟ این مردا چرا اینجورین
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی