2777
2789
عنوان

انگیزه خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 61 پست

تنها و تنها و تنها

و باز هم تنها درنهایت خودت بیشتر از خودت منزجر میشی و روحت بیمارتر

البته همینکه با یه خائن موندی تا برسوندت به جایی که پا بزاری رو عزت نفس خودت بزرگترین خیانته

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا جدا نمیشی؟ شاید شوهرت بخواد بره ته چاه تو هم باید بری؟

اون‌میگه برو خونه بابات ولی طلاقت نمیدم تا اخر عمرت 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

دردتو نمیفهمه چون کلا نفهمه

بدتر باخودش میگه لیاقتش بود که راه به راه خیانت کنم بهش تهمت میزنه و ابروتو میبره همه هم حق رو به اون میدن متاسفانه، خودتم افسردگی میگیری نابود میشی

تو خودتو مثل اون هرز نکن نمیتونی مثل اون باشی 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

در این شب های عزیز همچین حرفی نزنید. در ذات شما خیانت نیست ‌ نباید باشه. بگذارید همسرتون در باتلاق و لجنی که ساخته اند برای خودشون دست و پا بزنند. به خاطر فرزندتون سعی کنید بسازید و اگر امکان طلاق و جدایی رو دارید طلاق بگیرید . در کل نگذارید هیچ کس شما رو از خدا دور کنه. برخی انسانها یاران شیطانند برای دور کردن بندگان خوب خداوندی از درگاهش

دنیا و حال خوب و خوشش عاید شما/مارا برای شعر و غزل آفریده اند

غلط کرده

مهرتو بزار اجرا

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

خب چرا طلاق نمیده؟ مگه دوستت داره؟ اگه داره که خیانتاش چیه؟ این مردا چرا اینجورین

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

می خواد مهریه ات نده

از خداشه تا تو هم خیانت کنی و بعد راحت بدون مهریه طلاقت بده

بنظرم از یه مشاور خوب کمک بگیر.

یه فرصت چندماهه بده به خودت و زندگیت و همممه تلاااشتو بکن. 

اگه درست نشد یه وکیل خوب بگیر و مهریه رو بذار اجرا و طلاق