همسرم چندوقته ماشینش خراب شده و ماشین نداریم الان خونه پدرم بودیم بعد قرارشد ماروبرسونه خونه همسرم خیلی گیج میزنه رفته صندوق عقب وسایلارو که گذاشته کلیدای خونه و انبار که برای مردمه کلی جنس داخلشه رو بزاره روصندوق بیاد تو ماشین خوب که رسیدیم خونه میگم برو درو بازکن میپره پشت ماشین میبینه کلید نیست بابام انقدر جوش زد باز این همه راه برگشتیم دیدیم توکوچه افتاده منم خیلی اعصابم خورد شد گفتم تو که از پس کلید برنمیای زن گرفتنت چیه اخه نیم ساعت قبلش همه دنبال کلیدا بودیم براش هم بهش دادیم گم کرد اصلا مسئولیت سرش نمیشه نمیدونم چیکار کنم خسته شدم اگه فقط این مشکل باشه راه میام باهاش ولی خیلی کارا میکنه که در شان یک مرد نیست😔😔
جای شوهرت بودم ، طلاقت میدادم. زنی که راجع به همسرش اینجوری حرف بزنه ، به درد زندگی مشترک نمیخوره. شاید خودتم پر از ایراد باشی اما فقط ایراد اونو میبینی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.