2789
عنوان

شوهرم😒😒😒

386 بازدید | 15 پست

همسرم چندوقته ماشینش خراب شده و ماشین نداریم الان خونه پدرم بودیم بعد قرارشد ماروبرسونه خونه همسرم خیلی گیج میزنه رفته صندوق عقب وسایلارو که گذاشته کلیدای خونه و انبار که برای مردمه کلی جنس داخلشه رو بزاره روصندوق بیاد تو ماشین خوب که رسیدیم خونه میگم برو درو بازکن میپره پشت ماشین میبینه کلید نیست بابام انقدر جوش زد باز این همه راه برگشتیم دیدیم توکوچه افتاده منم خیلی اعصابم خورد شد گفتم تو که از پس کلید برنمیای زن گرفتنت چیه اخه نیم ساعت قبلش همه دنبال کلیدا بودیم براش هم بهش دادیم گم کرد اصلا مسئولیت سرش نمیشه نمیدونم چیکار کنم خسته شدم اگه فقط این مشکل باشه راه میام باهاش ولی خیلی کارا میکنه که در شان یک مرد نیست😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای شوهرت بودم ، طلاقت میدادم. زنی که راجع به همسرش اینجوری حرف بزنه ، به درد زندگی مشترک نمیخوره. ش ...

کاش بودی و طلاق میدادی از خدامه تحمل اینجور ادم سختمه

این اتفاق ممکنه برای هرکسی پیش بیاد‌.‌‌از مشکلات دیگ خبر ندارم ولی این چیزی ک گفتی تو خونه ما عادیه....همیشه یا من چیزی جا میزارم یا شوهرم 

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
جلوی همه بهش این توهینو کردی؟

فقط بابام بود 

خیلی بی عرضس باید تک تک کاراشو هرروز بگی پاشو برو بیا اینکارو نکن حتی گوشیشو من تنظیم میکنم بره سر کار در این حد مفت خوره

این اتفاق ممکنه برای هرکسی پیش بیاد‌.‌‌از مشکلات دیگ خبر ندارم ولی این چیزی ک گفتی تو خونه ما عادیه. ...

اخه درست نیم ساعت قبلش کلیدارو بابام پیدا کرده بود کلید انباره کلی جنس داخلشه بخدا بابام از این بیشتر هواسش هست 

خوب کردی گفتی  اینایی که طرفداری میکنن هنوز مرد بی عرضه ندیدن

بخدا خستم کرده انقدر بی عرضس که باید بهش تک تک کارارو بگی ی سری من رفتم مغازه اقا نشسته بود تو ماشین حتی نگفت من برم مغازه شلوغه بابام انقدر ناراحت شد

اخه درست نیم ساعت قبلش کلیدارو بابام پیدا کرده بود کلید انباره کلی جنس داخلشه بخدا بابام از این بیشت ...

منم همینم....همیشه مادرشوهرم کلید خونه رو بهم یادآوری میکنه ک بگیرم....یهو میرسم تو راه میبینم مثلا گوشیم جا مونده....یا گوشی رو میگیرم کلید جا میمونه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
در ضمن زیبا رو اشتباه نوشتی 🤣🤣 ziba درسته. بیسوادیت یکی از ایرادهای تو هستش. دیدی چقدر بده از یکی ...

باشه تو باسوادی بدای کل مملکت کافیه عزیزم 

تو اینجا چیکار میکنی حیفی بخدا 🤣🤣

کاش بفهمی چیزی که بهت مربوط نیستو دخالت نکنی اینم یادت باشه وقتی خودت ایراد داری ازکسی ایراد نگیری