2777
2789
عنوان

خیانت مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 93 پست

عزیزم به فک کردن به این موضوع فقط خودتو زخم زیلی می‌کنی 

هنوز مطمین نیستی ومدرکی نداری پس فراموش کن  ولی هوشیار باش

کاری نکن که مادرت شک کنه که بهش شک کردی

خدایا شکرت ♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول فکر کن بعد حرف بزن مگه میشه خیانت مادرش بهش ربط نداشته باشه اگ مخفی بمونه هزاران سال ک ضرر ...

اول اینکه من فکر کردم و حرف میزنم ..‌.. دوم اینکه آدم باید همه ی جوانب رو بسنجه این موضوع عیت توف سربالاس هر چی بگه هر کاری هم فقط یه ننگ و عیب میمونه براش و همینکه به مادرش گوشزد کرده کافیه ولی اگه میخواد میتونه با بی آبرو کرده مادرش هم بنیاد خانواده رو نابود کنه و هم آینده خودشو چون هرکسی حاضر نیست با کسی مادرش به پدرش خیانت میکنه ازدواج کنه ، چون میگن بالاخره تو اون خانواده بزرگ شده ،ایشون یکبار به مادرشون گوشزد کردن و از این به بعد باید سکوت کنه 

ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️‍🩹
میگه با چشمای خودم دیدم نگفت که شک دارم

می‌دونم ولی مدرکی نداره الان به مادرش بگه اره من اون روز بامرده دیدم  مامانش میزنه زیرش میگگه اشتباه کردی 

باید همون روز جلوشون ظاهر میشد مچ گیری میکرد یاعکس وفیلم می‌گرفت 

این حرفا الان چیزی رو ثابت نمیکنه

خدایا شکرت ♥️♥️♥️

[QUOTE=301883175]اول اینکه من فکر کردم و حرف میزنم ..‌.. دوم اینکه آدم باید همه ی جوانب رو بسنجه این موضوع عیت توف  //شاید یه روز شوهر این خانم به صورت خیلی اتفاقی متوجه خیانت همسرشون شد اون وقت تکلیف چیه؟؟شاید عصبی شد و به قول خودتون بلایی سرش آورد شاید به طلاق و آبروریزی ختم بشه

پس بهتره دخترشون با ایشون صحبت کنه و تذکر بده ممکنه یه تلنگر باشه و باعث بشه به خودشون بیان و دست از کارشون بردارن

بالاخره ماه همیشه پشت ابر نمی مونه ممکنه یه روز مادرشون دستش رو بشه 

[QUOTE=301883175]اول اینکه من فکر کردم و حرف میزنم ..‌.. دوم اینکه آدم باید همه ی جوانب رو بسنجه این ...

میگه به روی مادرش آورده و گفته دیگه این کارو نکنه

ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️‍🩹
میشه بیشتر توضیح بدی 

منظورم این بود که منم قبلاً اینکه یه خانم متاهل با یه مرد بگه وارد رابطه بشه خیلی کار بد و غلطی میومد و فکر میکردم که اونا چقدر آدمای بدی هستن تا اینکه یک سال پیش برا خودم هم پیش اومد و ناخودآگاه از یه آقایی که اتفاقا اونم متأهل بود خوشم اومد و اون آقا هم متوجه این موضوع شود و یه سری صحبت ها با هم کردیم و ... نمایش می‌خوام بگم فکر نمی‌کردم هرگز این اتفاق برا من بیوفته و من حتی در همین حد حرف زدن هم پیش برم ولی رفتم

خواهش میکنم عزیزم🥰😍🤩😍🥰😍

کامنت یکی از کاربرا توجهم رو به امضاتون جلب کرد.

سوال:

اگر مردی مجرد باشد، معتاد و بی مسئولیت باشد، خائن و خلافکار باشد، خسیس و بدجنس باشد، نسبت به پدر و مادرش ظالم باشد و... دوبرابر بودن ارثش عدالت است؟

در مقابل، اگر زنی سرپرست خانوار باشد، دختری ازدواج نکرده باشد تا از پدر و مادر پیرش مراقبت کند، بیمار و نیازمند باشد، فرزند بیمار داشته باشد، همسر بدی داشته باشد و... نصف بودن ارثش عادلانه است؟

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
کامنت یکی از کاربرا توجهم رو به امضاتون جلب کرد. سوال: اگر مردی مجرد باشد، معتاد و بی مسئولیت باشد ...

خوب نمیخونی دیگه، اون ارث رو در درجه اول پدر مادرا تعیین میکنن که به کی بدن و این خودش یعنی عدالت و اگه هم بدن به قانون یعنی خواستن طبق همون قانون باشه و باز نظر اونهاست و پول اونهاست اختیارشو دارن

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
چیکار کرده

چت

برای سلامتی نامزدم که سربازه میشه صلوات بفرستید هرکس صلوات فرستاد اجرش با امام حسین باشه🥺A❤💍(کاربر اقا بهم درخاست بده سریع به نی نی یار میگم تعلیق بشه حالش جا بیاد😒)از وقتی نامزدم رفته عصبی شدم اگه یهو پاچه گرفتم درک کنید☹💔
چیزی دیدی ازشون؟ 

چت

برای سلامتی نامزدم که سربازه میشه صلوات بفرستید هرکس صلوات فرستاد اجرش با امام حسین باشه🥺A❤💍(کاربر اقا بهم درخاست بده سریع به نی نی یار میگم تعلیق بشه حالش جا بیاد😒)از وقتی نامزدم رفته عصبی شدم اگه یهو پاچه گرفتم درک کنید☹💔