2777
2789

درباره تاپیک آخرت 

من اون پیامی که پاک کردی ندیدم ولی وقتی فهمیدم بارداری بهت حق دادم تا حدودی

اونم با اون شوهر حرص دربیاری که تو داری

به نظر من بچه زیر ۵ سال رو باید مراقبش باشن که نه آسیب بزنه نه اسیب ببینه 

من بچم دو سالش بود، بچه های فامیل شوهر ۸، ۹ سال بعد انتظار داشتن وقتی با دوچرخه میزدن به بچم یا با حرفا شون می چزوندنش و اشکش رو در میاوردن من ساکت بشینم 

میگفتن بچه ان دیگه 

یه بار یه دوچرخه داشتن همه باش بازی میکردن فقط به بچه من نمی دادن 

بچمم گریه می کرد 

عمه اش گفت عمه میخوای بری خونتون انگار صلاحه که بری دیگه 

هیچ کس نبود منو ببره خونه تو باغ بودیم تاکسی هم نمیشد گرفت 

منم به مادرشوهرم گفتم والا اگه این جوریه پیاده هم باشه بچم رو بر می دارم می برم اجازه ندادند حتی برم که بچم اذیت نشه

ولی اگه خواستی اعتراض کنی اولا به خود بچه اعتراض نکن، دوم با پدر و مادرش حرف بزن عاقلانه و منطقی صداتو بالا نبر چون برا این مردم مهم نیست حق با کیه فقط اگه کسی شلوغش کرد میگن بی ادبه

بخصوص اگه خانم باشه انگ بیحیایی هم بهش میزنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا قفل نمیکنی اخرین تاپیکتو قفل کن دیگه

اصلا فرصت نشد بخونم عزیزم دخترم حالش خوب نیس بیتابی میکنه درگیره اون بودم تاصب ببرمش دکتر😔

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

واقعا یعنی ببرمش تو جمع شما الان دوتا گل دختر داری

یدونه دارم عزیزم دومی هم دختره اما هنوز ب دنیا نیومده🌸آره ببره بابچه ها بازی کنه یاخودت کلی باهاش تمرین کن راه ببر کم کم راه میفته فقط حتما باید باهاش تمرین کنی یکم خسته میشه اما ارزششو داره

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

درباره تاپیک آخرت  من اون پیامی که پاک کردی ندیدم ولی وقتی فهمیدم بارداری بهت حق دادم تا حدودی ...

درسته اما من حال و روزه دخترمو دیدم از کوره در رفتم وگرنه اهله این دیونه بازیا نیستم اولشم آروم بودم آقاهه بیخیال سیگار ب دست یه عذر خواهیه خشک وخالیم نمیکرد.من هیچکدوم از پیامامو پاک نکردم گلم.

اسی ،تاپیک درمورد بچه ات قفل بود اومدم اینجا بگم،کبودی ورم بر اثر گاز گرفتگی نیست ،ممکنه انگشتش در ر ...

نه جای دندوناش هس رو دوتا انگشتش الان تاریکه وگرنه عکس میدادم قشنگ زخم وکبود شده باید صب ببرم دکتر فعلا پماد اینا زدم عفونت نکنه دیگه عقلم قد نمیده چیکار کنم امشب حسابی عصابم بهم ریخت اشتباه کردم تاپیکم زدم چن نفر اومدن توهین کردن و گفتن وخندیدن بدتر سردرد گرفتم .مرسی ک گفتی گلم

یدونه دارم عزیزم دومی هم دختره اما هنوز ب دنیا نیومده🌸آره ببره بابچه ها بازی کنه یاخودت کلی باهاش ت ...

خدا بچه هاتو حفظ کنه برات

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش