2777
2789
چطوریه

مثلا من یک اسم در نظر دارم شما باید با حدس کلمات اون اسم به جواب برسید با هشت تا فرصت که دارید مثلا الان اسم منو حدس بزنید پنج حرفیه الان شما باید بگی حرف کاف داره من بگم داره در کدوم ردیف پس الان اسم من پنج حرفه حدس بزن هشت فرصت داری

ک_ر کاملش کن

کمر

کلر

کسر

کفر

همین‌ها به ذهنم می‌رسید

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه فقط ۲۴ ساعت از زندگیت مونده باشه، دوست داری به کی ابراز محبت کنی و اولین نفری که بهش در مورد مرگت خبر می‌دی کیه؟

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

بهترین لحظه زندگیت تا الان

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

آخرین باری که از خنده دل درد گرفتی کی بود

از منم بپرسید:(

دوست داشتی پسر باشی؟

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
اگه فقط ۲۴ ساعت از زندگیت مونده باشه، دوست داری به کی ابراز محبت کنی و اولین نفری که بهش در مورد مرگ ...

مامانم