2777
2789
عنوان

انیمیشن معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 36 پست
فروزِن 😅 خودم عاشق این کارتونم  بخصوص شخصیت اولاف ☃️❤️

منمممممم 

به قول آقای مهدی رسولی : نسخه ی جدید سرودِ ممد نبودی ببینی شهر آزاد گشته( قاسم نبودی ببینی قدس آزاد گشته) هست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته 

به قول آقای مهدی رسولی : نسخه ی جدید سرودِ ممد نبودی ببینی شهر آزاد گشته( قاسم نبودی ببینی قدس آزاد گشته) هست 

فروزن ۳ اومده؟

من تا دو دیدم فقط

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

انیمه

سلام دنیا

میوتارو

وقتی مارنی آنجا بود

فوتبالیستا😂

خانواده ی دکتر نرس😂

هتل ترانسیلوانیاهم قشنگه ببینید برنامه کودکه البته 

نمیدونم انیمه چیه خو🫠🫠🫠

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
منم تا دو دیدم ۳ رو خبر ندارم  ولی ورژن یک رو بیشتر دوست داشتم :)

آره منم با ۲ش زیاد حال نکردم😂

خیلی روی نقش السا تمرکز کرده بود ولی مثل فروزن یک، نقش السا اون جذابیت رو نداشت

ولی خب اینکه یسری حقیقتای مربوط به گذشته رو فهمیدن داستانوجذابش کرد

امیدوارم ۳ش بهتر باشه

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....