2777
2789
عنوان

فامیلای بابام توی زندگیم دخالت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خونه سه دنگش به نام مادر بزرگمه سه دنگشم بابام متاسفانه مادر بزرگه سلیطم خونرو به ناممون نمیزنه ...

توام بگو وقتی داشتی عشقو حال میکردی بچه پس مینداختی باید فکر اینجاشم میکردی

مثل این سلیطع ها وایسین خونرو بگیرین ازش 

رشتت چی بوده پرستاری میگن توی ۵ماه هم میشه ولی هر چی زودتر بهتر اخه پرستاری زیر ۱۰ هزار میخواد و ...

رشتم کامپیوتر 

بعضیا میگن 4سال باید بخونی واسه پرستاری 😐

واقعا میگی؟:) 

اره 

توهم حس میکنی تنهایی:)؟

من دوستای زیادی ندارم چون اونا مث من نبودن ک درکم کنن

ولی تو هم مثل منی منم جاییم ک هرچی دلشون میخواد میگن و هیچکس پشتم نیست و بدتر از اینکه قراره طبقه پایینمون زندگی کنن

بهت حق میدم مگ ما از سنگیم چقدر تحمل کنیم:)حس میکنم خدا مارو نمیبینه

رشتت چی بوده پرستاری میگن توی ۵ماه هم میشه ولی هر چی زودتر بهتر اخه پرستاری زیر ۱۰ هزار میخواد و ...

ینی بعد پنج ماه میفرستنم بیمارستان کار کنم؟ حقوق ام میدن؟؟؟ 🙁

اره  توهم حس میکنی تنهایی:)؟ من دوستای زیادی ندارم چون اونا مث من نبودن ک درکم کنن ولی تو هم ...

واقعا خیلی سخته کاش هیچکس تو این شرایط گیر نکنه اونم توی جوونیش

دانشگاه نرفتی؟ اگه معدل تاثیر داشتع باشه امسالم باید دروس تجربی رو امتحان نهایی بدی اگه معدل تاثی ...

خب کلن چقدر طول میکشه تا بتونم یه پرستاره خیلی خانوم بشم🥲برم پزشو پیش خوانواده بابام بدم که دیگه بهم نگن نادون