2777
2789
عنوان

چندروز پیش یه اتفاقی افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 26 پست

یه بیماری روانیه، نمایش آلت جنسی به جنس مخالف، اکثرا" خیلی ترسو و منزوی هستن! برای همین تو جاهای خلوت اینکارو می کنن! مطمئن باش هیچ کاری نمیکنه چون قطعا شما یه دلیلی برای کارت میاری که اون آبروش میره

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب‌ار‌ه‌مقصر‌میشی‌فکر‌کنم‌چون‌تو‌نباید‌محل‌میزاشتی‌خجالتم‌نمیکشه؟🤦🏻‍♀️

یدفعه چشمم خورد بهش کنترل خودمو از دست دادم واقعا باید یکاری میکردم

به كجا ميريم كه از قديم اين حركات آكروباتيكو مردهاى حق به جانب انجام ميدادن و ميدن و خواهند داد

چندين سال پيش من و دوستام شاهد اين حركت يك نر روى موتور بوديم

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

اون نمیاد دنبال شکایت ولی شمام خودتو کنترل کن. اگه یه سگ پاتو گاز بگیره توام گازش میگیری؟ نه! بهتری ...

اره خودمم پشیمون شدم ولی اون موقع دست خودم نبود اگه ولم میکردن جونشم میگرفتم در این حد عصبی شده بودم

به كجا ميريم كه از قديم اين حركات آكروباتيكو مردهاى حق به جانب انجام ميدادن و ميدن و خواهند داد چند ...

اره دختر عمه ی من وقتی که 11 سالش بوده یه پیره مرده رو دیده بود که روی موتور داره این حرکتو میزنه واقعا اینا شرم ندارن حیا ندارن که این کارارو میکنن؟؟ 

یدفعه چشمم خورد بهش کنترل خودمو از دست دادم واقعا باید یکاری میکردم

خب‌نباید‌واسه‌هر‌چیزی‌که‌واکنش‌نشان‌داد‌مامانت‌هم‌دید🤦🏻‍♀️😂

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
خب‌نباید‌واسه‌هر‌چیزی‌که‌واکنش‌نشان‌داد‌مامانت‌هم‌دید🤦🏻‍♀️😂

مامانمم دید ولی انقدر حالش بد بود که فقط دست منو گرفته بود میگف بریم دکتر ولش کن😐😂

مامانمم دید ولی انقدر حالش بد بود که فقط دست منو گرفته بود میگف بریم دکتر ولش کن😐😂

اون‌چطوری‌اونجاشو‌دستش‌گرفته‌بود‌اخه‌ازجاش‌کنده‌بود😂

حال‌مادرت‌خوبه‌شکر‌خدا؟

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
اون‌چطوری‌اونجاشو‌دستش‌گرفته‌بود‌اخه‌ازجاش‌کنده‌بود😂 حال‌مادرت‌خوبه‌شکر‌خدا؟

نه شلوارشو کشیده بود پایین بی حیا🤦🏻‍♀️

اره خوب شده عزیزم ممنونم❤

نه شلوارشو کشیده بود پایین بی حیا🤦🏻‍♀️ اره خوب شده عزیزم ممنونم❤

عجب مردایی‌پیدا‌میشن

شکر‌خدا‌انشالله‌همیشه‌سلامت‌باشن

2790
2778
2791
2779
2792