چند روز پیش مامانم قلبش درد گرفته بود داشتم باهاش میرفتم دکتر تنها نباشه از اسنپ پیاده شدیم جلوی دره بیمارستان بودیم یه ماشین ساینا از بغلمون رد شد یه لحظه چشمم خورد بهش دیدم یه آقایی هستم که اونجاشو درآورده گرفته دستش هی داره تکون میده به من نگاه میکنه منم خیلی حرصم گرف با لگد کوبیدم در عقب ماشینش رفت تو از اونورم دوربینای بیمارستانم مارو گرفتن به نظرتون بخاطر ماشینش بره شکایت کنه منو میتونن پیدا کنن؟ اگه پیدا کنن من مقصر میشم؟ خیلی ذهنمو درگیر کرده واقعا مردا خیلی بی حیا شدن😐
یه بیماری روانیه، نمایش آلت جنسی به جنس مخالف، اکثرا" خیلی ترسو و منزوی هستن! برای همین تو جاهای خلوت اینکارو می کنن! مطمئن باش هیچ کاری نمیکنه چون قطعا شما یه دلیلی برای کارت میاری که اون آبروش میره
تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله
به كجا ميريم كه از قديم اين حركات آكروباتيكو مردهاى حق به جانب انجام ميدادن و ميدن و خواهند داد
چندين سال پيش من و دوستام شاهد اين حركت يك نر روى موتور بوديم
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel