2777
2789
چه جوری -سیاست ندارم بلدم نیستم

میشه ازخصوصیات شوهربدت بگی ببینم برامن بده یابرای شما

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنداز پلاستیک زباله و ساعت 9بزار دم در آشغالی میاد ببرتش و میتونی از بین آشغالا یکی دیگه رو انتخاب ک ...

من غلط بکنم از اشغال خودم خیری ندیدم یه آشغال دیگه رو پیدا کنم عمرن این خریت و کنم

خسته ترینم
خودمو چه جوری عوض کنم-وقتی اون با خانواده من رفت و آمد نمیکنه دلم شکسته چه جوری خودمو عوض کنم

سیاست یاد بگیر کتاب زنان زیرک رو بخون 

دوره آموزشی شرکت کن 

باید یاد بگیری در اینجور مواقع با پنبه سر ببری 

سیاست یاد بگیر کتاب زنان زیرک رو بخون  دوره آموزشی شرکت کن  باید یاد بگیری در اینجور موا ...

زنان زیرک کتابش خوبه یا الکیه-؟مشاوره ای دکتری و کسی و نمیدونی پیجشو بهم بگی 

خسته ترینم
زنان زیرک کتابش خوبه یا الکیه-؟مشاوره ای دکتری و کسی و نمیدونی پیجشو بهم بگی 

مژگان پیروز تو اینستا یا گوگل سرچ برنی پیداش می‌کنی تو کانال تلگرامش عضو شو فایل های صوتی شو گوش بده 

دوره های خوبی هم داره 

پی دی اف کتاب زنان زیرک هم رایگان تو گوگل هست 

بچه ننه-لجباز کینه ای با خانوادم رفت و آمد نمیکنه فقط تو ک و ن خانواده خودش میره

حالامن بگم ببین شوهربدیعنی چی یخ روانی به تمام معنا دست بزن داره شدید بددهن بدبین بد دل خسیس درحداین که برای خودش هم خرج نمیکنه روزگارمن وبچه هام وسیاه کرده دماغم وشکونده دندونام وشکونده بازهم بگم 😔😔اینایه کوشه ازاخلاقای گندشه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
حالامن بگم ببین شوهربدیعنی چی یخ روانی به تمام معنا دست بزن داره شدید بددهن بدبین بد دل خسیس درحداین ...

وای دست به زن داره عوضی-یعنی برای من خوبه؟

خسته ترینم
وای دست به زن داره عوضی-یعنی برای من خوبه؟

آره عزیزم خب فرق میکنه دیگه بیشترازدست بزنش خساستش نابودم کرده😔