2777
2789
عنوان

کسی سندروم پای بیقرار داره؟(همون مور مور شدن پا)میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 4796 بازدید | 130 پست
شبا پام بی قرار میشه. من مغز اعصاب رفتم بهم قرص پرگابالین داد  

من باید پامو بکوبم یا منقبض کنم تا شاااید آروم بگیره، شبها معمولا

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاخدا چه اسم ترسناکی 🤐🤐🤐کلا یه حالی شدم😅

منم خرداد ماه یه اتفاقی برام افتاد بعد ک فهنیدم باید برم مغز و اعصاب حالم بدتر شد😂هی رفتم دکترای دیگه ک اصلا ربطی ب مریضی من نداشت ،بعد یک هفته دیدم ک بدتر شدمرفتم مغز و اعصاب ،با کلی ترس و استرس ،کم مونده بود گریم بگیره بخدا ، ولی باهمون یه ویزیتش من خوب شدم ،دو بارم بعد اون برای چکاپ رفتم انقدر بهش عادت کردم ک دلم میخاد دوباره برم🤌😂

چجوری به تشخیص سندرم پای بی قرار رسیدین؟😳

یه آزمایش خون و ادرار کامل انجام بده و بعد برو پیش متخصص مغز و اعصاب.احتمالا نیاز به انجام ام آر آی هم باشه

💜💜💜دستیار تخصصی_به بعضی از سوالات پزشکی که مطمئن باشم جواب میدم❤️                 
منم خرداد ماه یه اتفاقی برام افتاد بعد ک فهنیدم باید برم مغز و اعصاب حالم بدتر شد😂هی رفتم دکترای دی ...

دارو چی داد؟ علائمت چیا بود؟ 

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
من می‌گفتم به بقیه پاهام یه جوریه.درد نیست. انگار دوست داشتم پاهام و ازم جدا کنن.چیزای سنگین و پاهام ...

آره منم فکر میکردم. من عجیبم بقیه باور نمیکنن اگه بگم. تا حالا هم به کسی نگفتم

:/آره اسمشه rls نه آزمایش دادم

منم داشتم برای کم خونی هست 

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)