2777
2789
گلی هنوز ناراحت هستید، قصد بدی نداشتم. /: جواب هم نمی دید که. متاسفم

ببینید سوال یک نفر از یک نفر دیگ دلیل بر تفکراتش نیست

این حس ششم تبدیل ب یک فان شده تو این سایت،

خب من کی میام تو این سایت توی وقت اضافه ای ک نمیتونم کارهامو انجام بدم از خستگی ذهنی یا هر چیز دیگه ای و طبیعتاً اینجا دنبال فان هستم ک خستگی از روح و ذهنم بره 

شما ف .ا .ل حافظ نگرفتید تا ب حال؟ اینم تو مایه های اون هست.

حالا بیام ب شما بگم ک stupid هستید ک ف .ا .ل میگیرید؟

گلی هنوز ناراحت هستید، قصد بدی نداشتم. /: جواب هم نمی دید که. متاسفم

میشه ب کسی ک قرص میخوره فورا گفت آره برای بیماری سرطان داره دارو مصرف میکنه؟نه!! شاید اسمارتیز هست و شبیه قرص!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه ب کسی ک قرص میخوره فورا گفت آره برای بیماری سرطان داره دارو مصرف میکنه؟نه!! شاید اسمارتیز هست و ...

من بد گفتم اما تو کاربری دیگه تگ کردم بیاید.

چون خیلی خوب جواب میدن منم گفتم که شما ناراحت کردم حداقل یکم جبران کنم.

جنه الماوی عالی تر از همه هست خیلی پرسیدم.

جواب منو داد.

بازم حلال کنید لطفا.

من اشتباه کردم و حق با شماست

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
ببینید سوال یک نفر از یک نفر دیگ دلیل بر تفکراتش نیست این حس ششم تبدیل ب یک فان شده تو این سایت، خ ...

درسته، ببخشید که بی درک و با ذهن بسته عمل کردم گلی

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
من بد گفتم اما تو کاربری دیگه تگ کردم بیاید. چون خیلی خوب جواب میدن منم گفتم که شما ناراحت کردم حدا ...

خیلی برام جالبه ک هنوز هستن آدم هایی ک تاثیر رفتارشون بر دیگران واسشون مهمه، امیدوارم همیشه تو اخلاق سرآمد باشید عزیزم، بهترینها رو از خدا براتون میخوام

خیلی برام جالبه ک هنوز هستن آدم هایی ک تاثیر رفتارشون بر دیگران واسشون مهمه، امیدوارم همیشه تو اخلاق ...

ممنونم بخدا اینقدر خوشحالم کردید که حد نداره.

ممنونم شما محبت و لطف دارید بی نهایت.

انشالله همیشه دلتون خوش و تنتون سلامت باشه گلی جان.

منممنونم بازم کهه حلال کردید مهربون.

انشالله خدا بهتون نگاه ویژه کنه، الهی آمین یا رب العالمین.