2777
2789

؟؟

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت اینه ک جلو بقیه ابروتون بره  یا خودشون ی کاری کنن ک شما شرمنده بشی جلو بقیه

گزینه دو

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

همیشه مرغ همسایه براشون غاز بود 

البته مامانم بیشتر اینجوری بود 

و هر چی پدرم به لباس و ظاهرش اهمیت میداد

مامانم افتضاح ترین لباسارو میپوشید و اصلا به خودش نمیرسید

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

از وقتی که یادم میاد تا همین الانش که دوتا بچه دارم با همه ی کاراشون و رفتارشون و حرفاشون غرورم و شکوندن پیش کس و ناکس

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
داشتم میمردم سرم داد کشید ابرون رفت

من زایمان کرده بودم داشتم از درد میمردم از بس مامان و بابام گفتن مگه فقط تو زاییدی؟ گوشتای لپ هامو از داخل با دندونهام فشار میدادم که ناله نکنم دو روز خونم بودن بار ها رفتم تو دسشویی گریه کردم و برگشتم همش بهم میخندیدن من نمیتونستم از درد راه برم هر هر کنان میگفتن نگاش کنید انگار فقط این زاییده منم نفسم حبس میکردم راست و بدون قوس راه میرفتم. روز دوم ولم کردن با یا بچه ریزه رفتن شوهرم عین پروانه دورم چرخید تا خوب شم .شوهرم چند وقت پیش گفت خانوادت هیچ مسئولیتی در قبالت حس نمیکنن.شکستم

تو بچگی از اینکه بابام سیگار میکشید خجالت میکشیدم و از دعواهای پدر مادرم

منم مثل تو وسط دعوا بزرگ شدم.یادمه خیلی خیلی کوچیک بودم شب از داد و بیدادشون خودمو خیس کردم پریدم از خواب

به خاطر نمره ریاضی اومد تو کلاس جلو همه باهام دعوا کرد تحقیرم کرد معلم احمقمونم جلوش رو نگرفت

چند سالت بود  ؟